Un bărbat din Barcea şi-a pierdut VIAŢA într-un incendiu
Foto: Foto Bogdan Codrescu

Un bărbat din Barcea şi-a pierdut VIAŢA într-un incendiu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pompierii gălăţeni au avut şase intervenţii în doar 24 de ore, toate la incendii cauzate de coşurile de fum defecte. Cea mai gravă situaţie a fost la Barcea, acolo unde un om şi-a pierdut viaţa în urma incendiului. „Apelul a venit prin 112, în jurul orei 1,00. La faţa locului au intervenit două autospeciale cu apă şi spumă. După aproximativ două ore incendiul a fost stins, dar casa a fost distrusă în totalitate. Din păcate, după stingerea incendiului, într-una dintre camere a fost descoperit şi trupul unui bărbat”, ne-a explicat Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

"Am fost solicitaţi să intervenim pentru un bărbat de 85 de ani, nevăzător, dar, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru el, fiind decedat”, ne-a declarat Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

În celelalte cazuri, incendiile provocate de coşurile de fum defecte au fost stinse la timp şi nu au creat pagube însemnate.

Pompierii gălăţeni atrag atenţia asupra faptului că un coş de fum defect poate ucide şi îi sfătuiesc pe gălăţeni să acorde o atenţie sporită, atât coşurilor de fum, cât şi mijloacelor de încălzire din locuinţe.

Citeşte şi: INCENDIU PUTERNIC pe strada Basarabiei. PATRU CASE au fost AFECTATE

Citit 939 ori Ultima modificare Joi, 04 Decembrie 2014 21:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.