Infractorii şi-au făcut de cap la SERBĂRILE GALAŢIULUI! Un comerciant a fost JEFUIT şi BĂTUT de hoţi

Infractorii şi-au făcut de cap la SERBĂRILE GALAŢIULUI! Un comerciant a fost JEFUIT şi BĂTUT de hoţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Comercianţii de haine care au venit la Serbările Galaţiului organizate la Shopping City Mall nu au dus lipsă de senzaţii tari. Unul dintre ei, care avea la vânzare geci de piele, a fost atacat de doi indivizi, tată şi fiu, care au vrut să-i fure mai multe haine. Sub pretextul că vroiau să cumpere, cei doi s-au îmbrăcat cu mai multe geci, după care au încercat să dispară, dar negustorul a observat şi le-a cerut să îi dea gecile înapoi. Riposta i-a atras vânzătorului mai multe lovituri din partea hoţilor, care au fugit în mulţime.

Un alt comerciant a chemat în ajutor jandarmii, care l-au identificat pe suspectul mai tânăr, în vârstă de 23 de ani, care era îmbrăcat cu nu mai puţin de patru geci. În plus, în buzunare i-au fost găsite şi două telefoane care nu îi aparţineau.

"Suspectul în vârstă de 23 ani le-a adresat jandarmilor şi familiilor acestora injurii şi ameninţări cu fapte de violenţă, fapt pentru care a fost sesizat organul de urmărire penală pentru ultraj", a precizat plt. maj, Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al IJJ Galaţi.

Cei doi mai sunt cercetaţi pentru furt şi tâlhărie, cauza fiind în lucru acum la Secţia 4 Poliţie.

Citit 2343 ori Ultima modificare Joi, 04 Decembrie 2014 20:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.