Doi gălăţeni AU MURIT din cauza unei IMPROVIZAŢII la aragaz

Doi gălăţeni AU MURIT din cauza unei IMPROVIZAŢII la aragaz
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O instalaţie de gaz improvizată a provocat decesul a două persoane, care locuiau într-un imobil de pe strada Română. Cei doi, ea de 57 de ani şi el de 65 de ani, locuiau de ani de zile împreună, într-o casă naţionalizată, alinându-şi suferinţele. Vecinii spun că femeia era destul de bolnavă, motiv pentru care o vedeau foarte rar pe afară. Bărbatul însă a fost văzut chiar duminică de una dintre vecine. Luni, în jurul prânzului, trupurile lor au fost descoperite fără viaţă într-una dintre camerele imobilului. „Primeau mâncare de la o fundaţie. A venit doamna aceea să le aducă de mâncare şi, când a văzut că nu răspund la uşă, au forţat-o un pic şi a intrat. Fiecare era în câte un pat. A sunt la poliţie şi la salvare, dar nu a mai avut ce să le facă. Poliţia a pus sigiliu pe uşă”, ne-a povestit Eftemia Lăpuşneanu, una dintre vecine.

Conform spuselor vecinilor, cei doi se încălzeau, de obicei, cu o sobă cu lemne. Dar, de curând, proviziile de lemne s-au terminat, motiv pentru care un aragaz cu butelie a devenit singura sursă de încălzire. „Au făcut o improvizaţie cu o cărămidă pusă pe aragaz. Noaptea trecută cred că s-a întâmplat totul. La noi nu s-a simţit miros de gaz. Acum vreo trei zile am simţit un miros ciudat, dar am spus că unul dintre vecini a băgat ceva pe foc”, a adăugat o altă vecină.

Poliţia a preluat cazul şi va face o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut tragedia. „Trupurile celor doi au fost preluate de Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor decesului”, ne-a declarat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

De înmormântarea celor doi se va ocupa, cel mai probabil, fiul femeii, care lucrează în Italia şi pe care vecinii s-au chinuit să-l înştiinţeze.

Citeşte şi: O BĂTRÂNĂ din Şiviţa a fost GĂSITĂ în casă, aproape ÎNGHEŢATĂ

Citit 1387 ori Ultima modificare Luni, 19 Ianuarie 2015 19:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.