Taximetrist prins băut la volan (VIDEO)

Taximetrist prins băut la volan (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Patrula de intervenţie din cadrul Poliţiei Locale a observat, la intersecţia străzilor Brăilei cu Nicolae Bălcescu, un autoturism care staţiona pe banda a doua, împiedicând buna desfăşurare a traficului rutier. Taxiul aparţine societăţii SC Regal SRL.

„Conducătorul auto a fost avertizat pentru a se pune în mişcare, prin semnale sonore şi, deoarece acesta nu a reacţionat, a fost condus în parcarea aferentă blocurilor „P”, pentru degajarea traficului şi a fost identificat ca fiind numitul M.R., de 51 de ani, din localitatea Măcin, judeţul Tulcea”, ne-a explicat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

În timp ce îi verificau actele, poliţiştii au constatat că bărbatul miroase a alcool, motiv pentru care au solicitat sprijinul unui echipaj de la Poliţia Rutieră. În urma verificării cu aparatul etilotest, s-a stabilit că taximetristul are o alcoolemie de 0,96 mg/l. S-au întocmit actele procedurale, care împreună cu persoana în cauză au fost predate Poliţiei Rutiere, în vederea continuării cercetărilor.

Citeşte şi: Câte MII de gălăţeni A AMENDAT Poliţia Locală în primele şase luni din 2014

Citit 1854 ori Ultima modificare Vineri, 23 Ianuarie 2015 17:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.