DRAMA unui bărbat care a vrut să îşi apindă FOCUL în sobă cu motorină

DRAMA unui bărbat care a vrut să îşi apindă FOCUL în sobă cu motorină
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un accident foarte grav l-a avut drept victimă pe un bărbat de 58 de ani din Tecuci, care se zbate acum între viaţă şi moarte, pe un pat de spital. Tecuceanul a avut nevoie de intervenţia medicilor în noaptea de miercuri spre joi, la scurt timp după ce a încercat să facă focul în soba de teracotă din propria locuinţă. Din câte se pare, omul a aruncat motorină peste lemne pentru ca acestea să se aprindă mai repede, însă flăcările l-au cuprins şi pe el, şi bunurile din locuinţă, într-o fracţiune de secundă. A fost găsit în stare extrem de gravă de echipajele de urgenţă chemate în ajutor prin 112.

"La faţa locului, echipajul a găsit un bărbat care avea arsuri pe aproape jumătate din suprafaţa corpului. Erau plăgi grave, de gradele I, II şi III. Pacientul a fost dus iniţial la spitalul din Tecuci şi mai apoi la Spitalul de Urgenţă din Galaţi, iar ulterior l-am transportat la Spitalul de Arşi din Capitală", ne-a declarat dr. Mihai Polinschi, directorul SAJ Galaţi.

Medicii nu au fost singurii care s-au chinuit să îl salveze pe bărbat, pompierii muncind la stingerea incendiului care a cuprins mare parte din locuinţă timp de două ore. "În incendiu au ars circa 30 la sută din acoperişul de scândură acoperit cu învelitoare de carton, precum şi bunurile şi mobilierul din bucătărie", a explicat mr. Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Citit 1202 ori Ultima modificare Joi, 29 Ianuarie 2015 18:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.