Un gălăţean s-a SPÂNZURAT din cauza DATORIILOR la bănci

Un gălăţean s-a SPÂNZURAT din cauza DATORIILOR la bănci
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Singurătatea şi problemele financiare par să fi fost motivele pentru care un gălăţean de 65 de ani a decis să îşi încheie brusc socotelile cu viaţa. Cel care a făcut macabra descoperire a fost un vecin care i-a bătut la uşă duminică după-amiază. Văzând că nu răspunde nimeni, omul a intra la bănuieli şi a sunat la 112. Proprietarul apartamentului a fost găsit în casă, spânzurat de o ţeavă. Zadarnic au încercat medicii de la Ambulanţă să îl resusciteze, decesul fiind declarat după câteva minute. Poliţiştii au stabilit că omul îşi pusese singur capăt zilelor.

"În urma verificărilor, s-a stabilit că bărbatul locuia singur, iar pe corpul lui nu au fost găsite urme de violenţă care să indice o posibilă agresiune. În locuinţă nu a fost găsit niciun bilet care să explice gestul", ne-a declarat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Chiar dacă sexagenarul nu şi-a explicat motivele sinuciderii, se pare că ceea ce l-a determinat să renunţe la viaţă au fost datoriile la bănci şi imposibilitatea de a le mai face faţă de unul singur.

Citit 4082 ori Ultima modificare Luni, 16 Februarie 2015 16:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.