În atenţia gălăţenilor/ Continuă distribuirea CARDURILOR DE SĂNĂTATE

În atenţia gălăţenilor/ Continuă distribuirea CARDURILOR DE SĂNĂTATE
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Până la sfârşitul săptămânii trecute, la ghişeele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Galaţi au fost distribuite 6.607 carduri de sănătate, din totalul de 37.171. În paralel, 49 de medici de familie din mediul rural au ridicat de la noi 1.890 de carduri, care au ajuns deja la asiguraţi", ne-a declarat dr. Elena Vrabie, preşedintele CJAS Galaţi.

Cei care nu au primit acasă cardul pot merge să îl ridice de la sediul CJAS Galaţi, strada Mihai Bravu nr. 42. Programul este de luni până joi, între 8,00 şi 16,30, iar vineri, între 8,00 şi 14,00. Pentru primirea cardului este nevoie de buletin sau de carte de identitate. Persoanele care nu pot merge personal pot trimite un aparţinător, care să aibă la el actul de identitate al beneficiarului sau o copie a acestuia.

Prezentarea cardului de sănătate la medic ori la spital va deveni obligatorie începând cu luna mai. Până atunci, documentul electronic va funcţiona în paralel cu sistemul clasic bazat pe adeverinţa care arată calitatea de asigurat.


CITEŞTE ŞI: La Galaţi nu s-au cumpărat cititoare pentru CARDUL DE SĂNĂTATE

Citit 930 ori Ultima modificare Luni, 16 Februarie 2015 23:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.