Un gălăţean îşi vinde virginitatea. VEZI cât cere şi ce condiţii a pus

Un gălăţean îşi vinde virginitatea. VEZI cât cere şi ce condiţii a pus
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Părăsit de mic de părinţi, tânărul speră ca din banii obţinuţi să-şi poată continua facultatea şi să dea examen pentru carnetul de şofer


Un tânăr în vârstă de 24 de ani din Galaţi a decis să facă rost de bani într-un mod inedit. El a decis să îşi vândă virginitatea contra sumei de 2.000 de euro. Aşa că, Sorin Georgian Salinievici a făcut câteva afişe promoţionale, pe care le-a distribuit iniţial pe pagina sa de facebook. Nişte prieteni l-au sfătuit să facă şi câteva afişe pe hârtie pentru a-şi face cât mai repede şi mai bine cunoscută ideea. Tânărul susţine că nu a avut prea mult noroc în viaţă, dar speră că în urma acestui anunţ o femeie cu suflet îl va ajuta şi se gândeşte chiar că poate se alege şi cu o prietenă sau cu o nevastă.

O viaţă desprinsă din telenovele

Sorin Georgian Salinievici a fost rodul unei relaţii dintre o gălăţeancă şi un marinar suedez. La scurt timp de la naştere, mama sa l-a abandonat, astfel că băiatul a ajuns într-un centru de plasament, unde a stat pană la vârsta de 11 ani. Apoi a fost adoptat de o familie, dar de la 18 ani a decis să îşi ia viaţa în propriile mâini. S-a mutat cu chirie şi s-a angajat ca agent de pază. S-a înscris şi la facultate, dar după ce a terminat anul doi la Inginerie electronică a decis să îşi îngheţe studiile, pentru că nu mai făcea faţă cu cheltuielile. Acum tânărul agent de pază doreşte să îşi continue studiile şi să facă şi şcoala de şoferi. Pentru asta are însă nevoie de bani, aşa că speră să reuşească să găsească o femeie dispusă să plătească cei 2.000 de euro.

Acesta este preţul minim pe care Sorin îl cere în schimbul virginităţii sale. „Îmi vând virginitatea, pentru a-mi rezolva nişte probleme personale. M-am gândit că, dacă tot am ajuns până la vârsta asta şi sunt încă virgin, aş putea să obţin ceva la schimb. Banii aceştia nu aş reuşi să-i strâng nici în zece ani de muncă cu serviciul meu actual. Am avut amice, dar nu am întreţinut cu niciuna relaţii sexuale. Am vrut să mă păstrez şi aşa m-am ferit şi de boli. La un moment dat, chiar am spus că mă voi căsători virgin”, explică Sorin.

"Nu accept oferte de la bărbaţi"

Tânărul nu este foarte pretenţios atunci când vine vorba despre cum trebuie să arate cea care îi va plăti virginitatea. „Trebuie să aibă până în 30 - 40 de ani. Nu trebuie să fie foarte frumoasă, să fie liniştită şi sinceră. Nu este vorba neapărat despre o aventură. Eu aş fi de acord şi dacă respectiva persoană îmi cere să ne căsătorim. Trebuie să precizez că nu accept oferte de la bărbaţi”, spune tânărul.

Sorin este dispus să meargă la medic pentru a-i dovedi celei care va plăti cei 2.000 de euro că este virgin.

Deşi ideea nu este foarte veche, Sorin a primit deja şi o ofertă din partea unei doamne de 27 de ani din Bucureşti. Aceasta i-a oferit 5.000 de lei gălăţeanului, dar el nu este dispus să negocieze preţul impus. Sorin speră că prin media îşi va face cunoscută povestea şi că ideea lui se va dovedi una de succes.


Citit 16888 ori Ultima modificare Joi, 19 Februarie 2015 14:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.