UNDE ŞI CUM ne putem petrece TIMPUL LIBER în acest weekend în Galaţi

UNDE ŞI CUM ne putem petrece TIMPUL LIBER în acest weekend în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

New York Pub, The Oscar goes to...

Seara Oscarurilor, aşa este denumită petrecerea care va avea loc vineri, de la ora 23,00, în New York Pub. Cei dornici de distracţie vor fi în actorii principali şi vor putea câştiga unul dintre următoarele premii: cea mai bună ţinută, cel mai bun dansator, cel mai energic dansator şi cea mai haioasă gaşcă de prieteni. Intrarea este liberă.

Adrian Eftimie mixează în Divino

Fanii muzicii electronice îl pot vedea mixând live pe celebrul DJ Adrian Eftimie, vineri seară, în Club Divino, începând cu ora 23,00. Fetele au intrarea liberă la petrecerea „For the Love of House Music”, iar băieţii plătesc 20 de lei.

Adrian Eftimie s-a născut la Bucureşti, pe 17 mai 1978. În 1994, a fost iniţiatorul primului post de radio independent - Uniplus. În paralel îşi descoperă pasiunea pentru muzică şi devine DJ rezident în mai multe cluburi din Bucureşti. De-a lungul carierei, DJ Adrian Eftimie şi-a făcut apariţia alături de nume mari precum David Morales, Scumfrog, DJ San, Nick Bridges sau ATB.

90's Pub, DJ Viezure, în miez de noapte

La obişnuita petrecere de vineri seară din pub-ul „90’s” din Ţiglina I, cel care va anima atmosfera, începând cu ora 20,00, este DJ Viezure. Cu mult chef de distracţie şi extrem de energic, el va bucura publicul cu cele mai cunoscute piese vechi şi melodii rock&roll din anii ’90.

Union Jack Studio, noapte retro

Dacă vreţi să petreceţi o noapte de dans nebună, Union Jack Studio organizează pentru dumneavoastră vineri, 20 februarie, de la ora 23,00, petrecerea „Mr. Jack Goes Disco”. Se va asculta muzică veche, atent selectată de DJ Ciprian Albu şi se va dansa până în zori. Fetele au intrarea liberă, iar băieţii plătesc 20 de lei.

Distracţia continuă şi sâmbătă, cu „Be Amazing”, cu DJ Gabriell şi MC Criss, tot de la ora 23,00. Intrarea este liberă.

Union Jack, seri cu muzică live

Vineri e seară de muzică live în Union Jack. De la ora 20,00 începe "Candy bar". Tinerii Oana Mirică (voce), Dragoş Pisaroc (clape), Vali Donea (chitară), Andrei Tănăsăciuc (chitară bas) şi Alexandru Bucătaru (tobe) au pregătit pentru public un repertoriu special, cu cele mai îndrăgite piese ale momentului.

Sâmbătă, 21 februarie, de la aceeaşi oră, vor urca pe scenă simpaticii de la Daily News Band, ce promit publicului un recital de zile mari.

Infinity, Cupidon se distrează româneşte

Club Infinity vă aşteaptă vineri, 20 februarie, începând cu ora 22,00, să petreceţi româneşte de Dragobete. Evenimentul este organizat de elevii gălăţeni şi este destinat tuturor celor care vor să petreacă în stil tradiţional Ziua iubirii. Intrarea se va face pe baza unei invitaţii în valoare de 10 lei. De asemenea, tinerii vor putea participa pe baza invitaţiei la o tombolă cu premii surpriză.

Sâmbătă, 21 februarie, începând cu ora 23,00, se dă startul distracţiei la petrecerea "Let's blow", unde DJ Foicash şi MC Mihai Bejan vă promit un show extraordinar, dar şi băuturi energizante gratuite pentru toate doamnele şi domnişoarele. Fetele au intrarea liberă, iar pentru băieţi preţul biletului este de 10 lei. Student Party este evenimentul prin care Club Infinity încheie weekendul, duminică, alături de cei mai petrecăreţi studenţi.

SummerTime, remember Cenaclul Flacăra

SummerTime vă invită vineri, 20 februarie, începând cu ora 19,00, la un recital de muzică folk. Andrei Păunescu, fiul celebrului poet Adrian Păunescu, va susţine un concert cu cele mai frumoase melodii din repertoriul Cenaclului Flacăra. Alături de el se vor afla şi Vlady Săteanu, Magda Puskas, Ştefania Iacob, Valentin Moldovan şi Vasile Mardare. Preţul unui bilet este de 60 de lei. Rezervările se fac în limita locurilor disponibile.

Sâmbătă, 21 martie, începând cu ora 23,00, începe petrecerea "Unlock your secrets", unde se va asculta cea mai bună muzică, alături de DJ Seva. Pentru a încheia weekendul într-o manieră pozitivă, SummerTime ne face invitaţie de a petrece duminica, începând cu ora 20,00, alături de actorul Mihai Bendeac.

Daily Pub, concert Travka

Daily Pub vă invită sâmbăta aceasta (21 februarie), de la ora 21,00, la un concert cu trupa Travka (originară din Focşani), unul dintre pilonii muzicii alternative contemporane din România. La un an după înfiinţarea din 2002, George Gâdei - voce, Alexei Ţurcan - chitară, Misha Gâlcă - bass şi Cristian Chirodea - tobe au rupt barierele undergroundului, ajungând rapid în lumina reflectoarelor. Au participat la cele mai mari festivaluri de muzică din România, au numeroase apariţii pe micul ecran şi au reuşit să-şi creeze un grup mare de fani. Biletul costă 25 de lei.

Cheers Pub, jam-ul de sâmbătă

Cunoscutul „Jam de sâmbătă”, organizat de Florin Chiriac în Cheers Pub, se va desfăşura şi în acest weekend, de la ora 21,00. Seara va decurge ca de obicei, cu multă muzică de calitate cântată live şi bună dispoziţie, alături de prieteni dragi. Nu vor lipsi nici surprizele pentru invitaţi. Intrarea este liberă.

Opium Lounge, insomnia Party

Opium Lounge vă invită sâmbătă, 21 februarie, începând cu ora 22,00, la "Insomnia Party", o petrecere care va dura până în zori, cu muzică fresh, superoferte şi multă voie bună, alături de DJ Gabi Ifrim. Organizatorii promit şi shoturi gratuite pentru toate doamnele. Rezervările se fac în limita locurilor disponibile.


CITEŞTE ŞI: LANSARE DE CARTE/ "Jazz_4" - poezie de Octavian Miclescu

pnl3
Citit 2437 ori Ultima modificare Vineri, 20 Februarie 2015 15:40

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.