BĂTAIE într-o piaţă din Galaţi. Scutece şi coji de cartofi pe post de ŢIGĂRI

BĂTAIE într-o piaţă din Galaţi. Scutece şi coji de cartofi pe post de ŢIGĂRI
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Trei persoane au fost reţinute pentru 24 de ore într-un dosar în care poliţiştii Secţiei 1 fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire şi înşelăciune. Cei trei au fost aduşi la audieri pe bază de mandat.

Potrivit explicaţiilor Cristinei Tatulici, purtătoarea de cuvânt a IPJ Galaţi, pe 31 decembrie 2014, în Piaţa Basarabiei din municipiul Galaţi, doi bărbaţi, de 27, respectiv 28 de ani, şi două femei, de 23 şi 24 de ani, "au avut un conflict cu alte două persoane, una dintre acestea fiind înşelate de către cei patru”.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că, pe 28 decembrie, persoanei înşelate i se vânduseră două cartoane pline cu scutece de unică folosinţă şi coji de cartofi pe post de ţigări.

„Conflictul verbal a degenerat în unul fizic, partea vătămată fiind lovită de bărbatul de 28 ani. În urma examinării medico-legale s-a stabilit că acesta a necesitat 30-35 de zile de îngrijiri medicale”, a completat Cristina Tatulici.

Poliţiştii au stabilit că bărbaţii şi femeia, în vârstă de 23 ani, au mai comis alte trei fapte similare, prejudiciul total fiind de 685 de lei. Oamenii legii au decis ca pe femeia în vârstă de 24 de ani să o ancheteze în libertate, fiind pusă sub control judiciar, iar pe ceilalţi trei îi vor prezenta instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.


CITEŞTE ŞI: Accident pe o stradă principală din Galaţi/ COPIL RĂNIT din neatenţia şoferului

Citit 2087 ori Ultima modificare Vineri, 20 Februarie 2015 23:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.