O sărbătoare altfel: ZIUA PĂRINŢILOR la Şcoala nr.16
Foto: Foto Iasmina Stoianovici

O sărbătoare altfel: ZIUA PĂRINŢILOR la Şcoala nr.16
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pentru că ziua mamei este unică, ea trebuie sărbătorită într-un mod cât mai special. Este singura zi a anului în care copiii îşi pot arăta chiar şi prin cele mai mici gesturi dragostea faţă de cea care le-a dat viaţă. Şcoala Nr. 16 a organizat ieri, 6 martie, o serie de activităţi prin care atât copiii, cât şi părinţii şi-au putut testa talentele, dar în primul rând au reuşit să se apropie sufleteşte şi să comunice mai bine. Evenimentul a fost deschis de Maria Cristina Crăciun, care, cu glasul ei de aur, a reuşit să emoţioneze toate mamele şi să le aducă lacrimi pe obraz. Această activitate are loc de patru ani, iar cadrele didactice sunt foarte mulţumite de rezultatele obţinute.

„Ştim cu toţii că nu mai avem suficient timp să ne ocupăm aşa cum ar trebui de copiii noştri. Suntem preocupaţi de situaţia financiară şi de multe ori îi lăsăm în faţa calculatorului. Astfel, comunicarea şi apropierea sufletească sunt esenţiale pentru a avea o familie fericită”, ne-a spus una dintre învăţătoare.

Atât învăţătorii, cât şi educatorii au organizat ateliere unde elevii împreună cu părinţii au desfăşurat diferite activităţi: ateliere unde se confecţionau medalioane din gips şi ojă, ateliere de gătit, ateliere de pictură şi artă decorativă, dar şi ateliere unde cei de la grupa pregătitoare confecţionau bijuterii pentru mamele lor. Materialele realizate de elevi vor fi prezentate în cadrul unei expoziţii, unde cadourile hand-made pot fi cumpărate, iar cu banii strânşi se vor achiziţiona unele lucruri necesare şcolii.

Atât directoarea Mariana Mogoş, cât şi restul cadrelor didactice îşi doresc ca activităţile de acest gen să se organizeze cât mai des pentru a-i apropia pe părinţi de şcoală, dar şi de propriii lor copii.


CITEŞTE ŞI: Cum să alegi cadoul perfect de 8 Martie

Citit 1993 ori Ultima modificare Sâmbătă, 07 Martie 2015 02:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.