Eveniment sportiv caritabil/ Aleargă pentru Filip!

Eveniment sportiv caritabil/ Aleargă pentru Filip!
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Micuţul Filip vă invită, în weekendul acesta, la o alergare în Grădina Publică, chiar dacă el va sta pe margine. În vârstă de patru ani, băieţelul suferă de tetrapareză spastică, o boală ce-l împiedică să stea în picioare ori să meargă.

Părinţii fac eforturi extraordinare pentru a-l duce la tratamente şi şedinţe de recuperare. Pentru a-i ajuta, un grup de gălăţeni inimoşi, în frunte cu Cristian Onofrei, organizează sâmbătă, 14 martie, la ora 10,00, în Grădina Publică, evenimentul sportiv caritabil "Primăvara în pas alergător". Participanţii trebuie să alerge cel mult zece ture de parc, având posibilitatea să se oprească când doresc.

"Sper să ne vedem în număr cât mai mare, să ne bucurăm de mişcare în aer liber şi de posibilitatea de a-l ajuta pe acest băieţel să devină un viitor sportiv. Donaţiile se pot face la faţa locului, într-o urnă special amenajată", spune Cristian Onofrei. Cei care nu pot participa la eveniment, dar vor să-i ajute pe părinţii lui Filip pot face donaţii în contul Asociaţiei „Şansa noastră pentu viitor”, înfiinţată de ei.

Oamenii pot dona bani ori direcţiona doi la sută din impozit în contul bancar RO43 RNCB 0323 1342 6222 0001.


CITEŞTE ŞI: DRAMA unor părinţi din Galaţi/ SALVAŢI INIMA UNUI COPIL de numai doi ani!

Citit 1369 ori Ultima modificare Marți, 10 Martie 2015 21:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.