Un COPIL din Galaţi a scăpat cu viaţă după ce a CĂZUT DE LA ETAJUL TREI (VIDEO)

Un COPIL din Galaţi a scăpat cu viaţă după ce a CĂZUT DE LA ETAJUL TREI (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un copil de şapte ani a ajuns la spital, după ce a fost lăsat nesupravegheat de cea care i-a dat viaţă. Băiatul se afla într-o cameră de la etajul trei al unui motel împreună cu mama sa. Se pare că femeia, Iuliana Veber, în vârstă de 40 de ani, a închiriat o cameră împreună cu un bărbat şi se afla într-o stare avansată de ebrietate. Nimeni nu îşi explică de ce minorul s-a urcat pe pervazul de pe care a căzut în gol. Norocul lui a fost că motelul are o copertină, care i-a atenuat căderea. „A căzut pe copertină şi nu s-a lovit de niciun cadru metalic. A avut noroc că nu a aterizat direct pe asfalt”, ne-a spus Costel Busuioc, administratorul motelului.

Un angajat al unităţii de cazare l-a luat imediat pe copil de pe copertină, iar un altul a sunat la 112. Copilul a fost preluat de un echipaj SMURD, care l-a transportat de urgenţă la Spitalul de Pediatrie. „I s-au făcut toate investigaţiile şi s-a constatat că are o fractură de femur. Nu are traumatisme carniene sau abdominale. Cel mai probabil va avea nevoie de o intervenţie chirurgicală”, ne-a explicat medicul Virgil Cristea, şeful secţiei de chirurgie din cadrul Spitalului de Pediatrie Galaţi. Medicii au anunţat imediat poliţia şi Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, cele două instituţii demarând câte o anchetă.

Vizite cu repetiţie

Se pare că femeia nu era pentru prima dată în motelul respectiv. Administratorul unităţii de cazare susţine că aceasta venea des cu diferiţi bărbaţi şi închiria camere, iar copilul o însoţea de fiecare dată. „Am înţeles că era şi violentă cu copilul. Mi s-a spus că aseară era într-o stare avansată de ebrietate. Eu am mai discutat cu ea şi i-am spus că trebuie să aibă grijă de micuţ. Numai mamă nu o poţi numi pe această femeie. M-am oferit chiar să iau eu copilul până îşi va reveni ea, deşi nu cred că îşi va reveni vreodată”, a completat Costel Busuioc.

Copilul de şapte ani nu este singurul pe care îl are Iuliana Veber. Femeia are alţi trei copii, dintre care doi sunt în grija statului, iar cel mai mare, în vârstă de 18 ani, stă la bunici. „Eu şi soţia mea avem grijă de cel mare, care are şi grad de handicap. Soţia mea este nevăzătoare şi nu putem face mai mult. Fiica mea a venit ieri (n.r. marţi) pe la noi ca să o ajute pe soţie, dar în rest nu ştiu cu ce se ocupă. I-am făcut inclusiv mutaţie aici, dar nu locuieşte cu noi”, ne-a spus tatăl femeii.

În urma anchetelor deschise de DGASPC şi de poliţie, Iuliana Veber riscă să rămână şi fără băiatul de şapte ani, dar şi să răspundă penal pentru că şi-a lăsat fiul nesupravegheat.


CITEŞTE ŞI: A CĂZUT de la ETAJUL PATRU şi a supravieţuit

Citit 2163 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Martie 2015 19:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.