PROGNOZA METEO/ Cum va fi VREMEA la Galaţi, de Florii şi de Paşte

PROGNOZA METEO/ Cum va fi VREMEA la Galaţi, de Florii şi de Paşte
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Meteorologii nu au veşti tocmai grozave pentru următoarele două săptămâni. Vremea va fi capricioasă şi nu tocmai călduroasă.

La Galaţi, conform prognozei meteo emisă de ANM pentru perioada 30 martie - 12 aprilie, începând cu primele zile din luna aprilie, mediile climatologice vor scădea de la 12 - 15 grade Celsius, până la medii de 8 - 10 grade, caracterizând o vreme mai rece decât în mod obişnuit. De Florii, meteorologii anunţă o vreme relativ frumoasă. Temperatura maximă va fi în jur de 11 grade Celsius, iar cerul va fi variabil, cu şanse slabe de precipitaţii. Începând cu data de 9 aprilie temperaturile vor creşte uşor şi, treptat, se vor apropia de medii de 12 - 14 grade Celsius în prima zi de Paşte. Temperaturile minime vor fi pozitive, exceptând nopţile din intervalul 2 – 8 aprilie când sunt şanse ca temperaturile să scadă până în dreptul valorii de zero grade Celsius.

Din păcate, pe toată perioada, inclusiv în prima zi de Paşte, meteorologii spun că sunt şanse de precipitaţii slabe cantitativ. De asemenea, specialiştii nu exclud ca în perioada 2 - 8 aprilie să avem parte şi de precipitaţii mixte pe timpul nopţii.

Citit 7429 ori Ultima modificare Marți, 31 Martie 2015 15:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.