Un POLIŢIST gălăţean aflat în misiune a fost TĂIAT CU SABIA

Un POLIŢIST gălăţean aflat în misiune a fost TĂIAT CU SABIA
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Incidentul s-a petrecut marţi dimineaţă, în timp ce omul legii încerca să pună în executare un mandat emis de judecători. Poliţistul, agent la postul din comuna Umbrăreşti, a mers la domiciliul unui localnic în vârstă de 60 de ani pentru a-l însoţi la Judecătoria Lieşti, unde respectivul era citat într-un dosar penal de lovire. În timp ce se afla în locuinţă, poliţistul, care are 50 de ani, a fost lovit de „gazdă” cu o sabie, peste mâna dreaptă. Omul legii s-a ales cu două degete tăiate şi a fost luat cu salvarea, care l-a adus la Spitalul de Urgenţă Galaţi. El a fost dus imediat în sala de operaţie, medicii făcând eforturi să îi salveze degetele. Agresorul a fost reţinut imediat de colegii poliţistului rănit şi dus în faţa procurorului de la Lieşti.

„Procurorul de caz efectuează cercetări faţă de Iacomi Ionel pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj. S-a reţinut că la data de 21 aprilie 2015, lucrătorii polistului de poliţie Umbrăreşti, având de pus în executare un mandat emis de către Judecătoria Lieşti au mers în locuinţa persoanei respective, acesta s-a opus, a uzat de o sabie şi l-a rănit pe unul dintre lucrătorii de poliţie”, a precizat procurorul Alfredo Simionescu, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Anchetatorii vor decide în cursul zilei de astăzi dacă emit ordonanţă de reţinere pe numele bărbatului şi dacă îl vor prezenta magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

 

Citit 5320 ori Ultima modificare Marți, 21 Aprilie 2015 11:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.