Încă un CARAMBOL în Galaţi. Trei persoane au fost rănite
Foto: Sursa foto: GSG

Încă un CARAMBOL în Galaţi. Trei persoane au fost rănite
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Accident, miercuri seară, la intersecţia străzilor Gheorghe Doja şi Siderurgiştilor din Galaţi. Incidentul a fost provocat de o şoferiţă în vârstă de 19 ani, care nu a acordat prioritate unui autoturism condus de un gălăţean în vârstă de 32 de ani. Autoturismul lovit a fost aruncat într-un altul, care circula regulamentar.

"În urma impactului, şoferiţa de 19 ani şi şoferul de 32, dar şi o altă femeie, în vârstă de 29 de ani, pasageră în primul autoturism, au fost rănite. Pasagera nu a necesitat internarea în spital", ne-a explicat Bogdan Cojocaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. Poliţiştii rutieri continuă cercetările în acest caz.

"Viaţa liberă" a relatat miercuri despre o altă tamponare între trei autoturisme, provocată tot de neatenţia unui conducător auto, însă de această dată de un şofer în prag de COMĂ ALCOOLICĂ. Evenimentul a avut loc pe Calea Smârdan. Detalii despre acest caz AICI -->> http://www.viata-libera.ro/eveniment/66325-carambol-in-galati-masini-avariate-de-un-sofer-in-prag-de-coma-alcoolica


CITEŞTE ŞI: ÎN ATENŢIA CITITORILOR "Vieţii libere": CÂND APARE ZIARUL şi cum se lucrează de 1 Mai

Citit 3234 ori Ultima modificare Joi, 30 Aprilie 2015 18:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.