Marşul factorilor poştali, etapa naţională, pe 13 iunie

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sâmbătă, 13 iunie, ora 10,00, Poşta Română şi Federaţia Sindicatelor din Poştă şi Comunicaţii organizează la Gura Humorului, judeţul Suceava, etapa naţională a Marşului Factorilor Poştali, competiţie care a ajuns deja la cea de a 33-a ediţie.

Vor participa poştaşii care s-au situat pe primele locuri la etapele judeţene şi regionale. Între aceştia, ca în fiecare an, vor fi şi mărşăluitori fruntaşi din judeţul nostru.

În total, la startul competiţiei, vor fi 33 de poştăriţe şi 33 de poştaşi. Aceştia se vor întrece pe un traseu special amenajat, de la Mănăstirea Gura Humorului la Hotelul Best Western din localitate. Ca şi la fazele locale şi zonale, fetele vor mărşălui pe un traseu de 3.000 de metri, iar băieţii – pe o distanţă de 7.000 de metri.

Oficiul Judeţean de Poştă Galaţi va fi reprezentat la faza naţională a Marşului Poştaşilor de  Marlena Pohrib şi Marcel Jitcă, de la Oficiul Poştal Matca.

Cei care se vor situa pe primele trei locuri la fete şi pe primele cinci locuri la băieţi vor face parte din lotul care va reprezenta Poşta Română la Balcaniada de Marş a Factorilor Poştali, care va fi organizată în toamna acestui an, în Turcia.

Poştaşii români au obţinut, de-a lungul timpului, rezultate bune şi la Balcaniadă. La ediţia de anul trecut, de exemplu, Poşta Română a  obţinut locurile I la individual fete şi băieţi, precum şi la echipe fete. Totodată, au obţinut şi locul al treilea la echipe băieţi.

Citit 1335 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.