Câştigătorul la 6 din 49 – angajat al M.A.I.

Câştigătorul la 6 din 49 – angajat al M.A.I.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cel mai norocos gălăţean al anului 2009 este - conform zvonurilor lansate ieri în urbe - pompier *

Reprezentanţii Loteriei Române anunţă că marţi nu s-a prezentat nimeni să valideze biletul câştigător de duminică, în timp ce reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) din Galaţi susţin că premiul ar fi fost câştigat de un pompier în vârstă de 50 de ani, necăsătorit.

Reprezentanţii Loteriei Române au precizat că la centru încă nu s-a prezentat nimeni ca să valideze biletul câştigător al premiului de peste 11 milioane de euro şi consideră că orice declaraţii privind identitatea unui posibil câştigător sunt simple speculaţii.

Şeful ISU Galaţi, generalul Viorel Zaharia, a afirmat, marţi, că un lucrător din structurile locale ale MAI este câştigătorul premiului de 11 milioane de euro. "Pot să vă spun că este lucrător MAI, are 50 de ani şi este necăsătorit", a declarat, marţi, generalul Viorel Zaharia.

Potrivit acestuia, câştigătorul premiului de 11 milioane pus în joc duminică de Loteria Naţională are 50 de ani, este necăsătorit şi lucrează, din 2008, ca pompier la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) din Galaţi. El a venit la ISU de la Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră, unde lucra ca maistru militar şi, deoarece nu avea studiile necesare, a solicitat transferul la o altă structură a Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Zvonuri serioase în proporţie de… 6 cu 49!

Nu băgăm mâna în foc, dar iată cam ce se auzea ieri, prin tot Galaţiul: câştigătorul la 6 din 49 se pare că nu s-a ferit - ba chiar din contră! -, s-a lăudat cu faptul că a devenit milionar în euro, el ajungând să fie păzit noaptea de forţele de menţinere a ordinii. De asemenea, câştigătorul este căutat de diverşi „băieţi buni”, atât la sediul I.S.U. Galaţi, cât şi acasă.

Se pare că norocosul gălăţean este în acest moment în concediu şi a sunat deja la sediul Loteriei Române, pentru a cere informaţii referitoare la intrarea în posesia banilor.

Citit 3832 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.