O săptămână cu 349 de amenzi, adică 47.000 de lei

O săptămână cu 349 de amenzi, adică 47.000 de lei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nici săptămâna trecută şoferii nu au fost scutiţi de emoţii! Poliţiştii rutieri au stat în continuare cu ochii pe noi, deşi primii vizaţi au fost conducătorii auto care făceau transporturi de mărfuri periculoase.

Comisarul Viorel Cojocaru din cadrul Poliţiei Rutiere galaţi detaliază: „38 de conducători auto - care au tranzitat Galaţiul - au permisele auto ridicate în urma acţiunii naţionale de verificare a transporturilor de mărfuri periculoase. 20 dintre aceştia (N.R. şoferi) pentru neachitarea taxei de drum, iar trei pentru nerespectarea timpilor de odihnă”.

În ceea ce priveşte însă numărul total al amenzilor aplicate în judeţul nostru pe parcursul săptămânii trecute, cifrele cresc semnificativ: „S-au dat 349 de amenzi, în valoare totală de 47.000 de lei şi au fost retrase 89 de certificate. Din cele 31 de permise auto ridicate, 13 s-au datorat defecţiunilor tehnice, iar cinci – depăşirii vitezei regulamentare”, încheie comisarul Cojocaru.

Dacă ne-am ataşat totuşi de permisul auto, să ne verificăm, aşadar, farurile (cam la atât se rezumă cunoaşterea părţii tehnice a unei maşini de către subsemnata…), că de depăşit viteza nici nu poate fi vorba, mai ales că în Galaţi nici nu prea ai pe unde…

pnl3
Citit 1934 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.