TRANSPORTATORII gălăţeni PROTESTEAZĂ joi în Bucureşti. De ce sunt NEMULŢUMIŢI

TRANSPORTATORII gălăţeni PROTESTEAZĂ joi în Bucureşti. De ce sunt NEMULŢUMIŢI
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Transportatorii români organizează joi, 17 decembrie, în Bucureşti, "Ziua judecăţii" pentru RCA şi supraacciză. Astfel, foarte mulţi transportatori, printre care se vor număra şi operatori din judeţul Galaţi, vor protesta în faţa sediului Guvernului din piaţa Victoriei, dar şi pe centura Capitalei, nemulţumiţi de faptul că valorile RCA au crescut foarte mult şi nici nu s-a renunţat la supraacciză.

Conform unui comunicat de presă remis redacţiei noastre, peste 10.000 de vehicule comerciale pentru transport în regim de taxi, pasageri şi mărfuri vor participa la acest protest, cu scopul de a declanşa la nivelul Guvernului decizia de reglementare corectă a regimului şi valorii asigurărilor obligatorii precum şi renunţarea la supraacciză. “Aproximativ 100 de maşini din judeţul Galaţi vor merge la Bucureşti. În autobaza noastră sunt în acest moment 30 de microbuze, dar avem maşini de marfă care sunt în zona Bucureştiului şi care vor veni direct la protest. De asemenea, vor participa şi alţi operatori de transport din judeţul nostru”, ne-a explicat Sorin Amarinei, vicepreşedintele Federaţiei Operatorilor Români de Transport (FORT).

Transportatorii solicită coborârea imediată a tarifelor RCA la nivelul generat de contextul economic şi social din România, coroborat cu demiterea conducerii ASF şi renunţarea la aplicarea supraaccizei.

Protestul nu va afecta transportul din judeţul Galaţi, protestatarii susţinând că nu vor să le creeze neplăceri călătorilor.

Citit 1684 ori Ultima modificare Joi, 17 Decembrie 2015 10:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.