Bătaie cu patru picioare

Bătaie cu patru picioare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Un bărbat a ajuns la Neurochirurgie după ce mai mulţi indivizi l-au snopit în bătaie cu picioarele unei mese de plastic *

Un bărbat de 24 de ani a ajuns la Urgenţe luni seară după ce, susţine el, a încasat o bătaie  zdravănă, în plină stradă, de la vreo 6-7 necunoscuţi. Tânărul îşi aminteşte că a fost în oraş, cu prietenii.

„Vizavi de Spitalul Judeţean, pe la 22.30, ne-am întâlnit cu un grup de vreo şase-şapte indivizi. M-au oprit să mă întrebe una-alta şi până la urmă l-am întrebat şi eu pe unul «Da‘ ce, mă cunoşti de undeva ?». Atunci au traversat şi o vreme am rămas cu toţii pe loc. După care unul dintre băieţii cu care eram mi-a zis   «Fugi!». «De ce să fug?» am întrebat. <>. Şi chiar au venit peste mine şi mi-au dat cu picioarele de masă pe spate şi în cap”, îşi aminteşte omul internat acum în Secţia de Neurochirurgie a Spitalului Clinic De Urgenţă Galaţi.

Nu prea îl trage inima să facă plângere la Poliţie pentru că, susţine el, nu-i ştie pe agresori.

„A fost internat un tânăr de 24 de ani , victima unei agresiuni, ca de obicei, absurde – nevoia de violenţă a unor derbedei. De data aceasta livrarea a fost extrem de facilă, pentru că agresiunea a avut loc în faţa spitalului. Agăţat, intrat în vorbă ca să aibă motiv să-i dea. Smuls picioarele de la o masă de plastic, dat cu aceste obiecte contondente în cap şi pe spinare. Pe spate e zebrat de lovituri şi are şi o plagă craniană”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa.

Citit 906 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.