HOȚII atacă în centrul Galațiului. Cum au fost PRINȘI doi infractori

HOȚII atacă în centrul Galațiului. Cum au fost PRINȘI doi infractori
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Doi infractori cunoscuţi poliţiştilor pentru furturi repetate au ajuns din nou pe mâna autorităţilor, zilele trecute, în urma unei spargeri pe care au dat-o într-o locuinţă situată în centrul Galaţiului. Cel care i-a dat în vileag a fost chiar proprietarul locuinţei, care i-a surprins în casă în miez de noapte. Nu a apucat să pună mâna pe ei, pentru că hoţii, cu experienţă, au reuşit să fugă, dar apelul imediat la 112 al bărbatului, care a constatat ulterior că din casă îi lipsea un televizor, a fost decisiv.

"La faţa locului au ajuns două echipaje de siguranţă publică de la Secţia 1 Poliţie, poliţiştii interceptând în proximitatea zonei vizate un autoturism, condus de un bărbat de 39 de ani. Alături de acesta, în autoturism se mai aflau doi bărbaţi, de 30, respectiv, 44 de ani, persoane cunoscute poliţiştilor ca având preocupări infracţionale", se arată în comunicatul IPJ Galaţi. Nu departe de locul în care a fost oprită maşina, a fost găsit, abandonat, şi televizorul, în valoare de 1.300 de lei, care lipsea din casa de-abia "vizitată".

Cele două "cunoştinţe" ale poliţiştilor s-au ales cu dosar penal pentru furt calificat, iar prietenul lor, şoferul, pentru complicitate la această faptă, dar şi pentru că se urcase la volan băut, agenţii constatând că avea o alcoolemie în aerul respirat de 0,67 la mie.

Citit 5251 ori Ultima modificare Marți, 12 Aprilie 2016 19:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.