Eveniment sportiv CARITABIL, pentru Elena Chirnoagă

Eveniment sportiv CARITABIL, pentru Elena Chirnoagă
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

O mare parte din comunitatea gălăţeană s-a alăturat campaniei „Alături de Elena Chirnoagă”, tânăra de doar 33 de ani, diagnosticată cu o boală rară: neurofibromatoză de tip doi - caz spontan.

Tânăra se luptă cu patru tumori cerebrale, care îi apasă trunchiul. Cazul Elenei a fost preluat de Spitalul Universitar din Padova, Italia, unde ar trebuie să ajungă la începutul lunii iulie. Intervenţia chirurgicală şi investigaţiile costă în jur de 40.000 de euro, o sumă enormă pentru familia Elenei. În luna august a anului trecut, tânăra a fost operată la Spitalul Bagdasar-Arseni din Bucureşti. Deşi a fost considerată o intervenţie reuşită, în urma acesteia i-a fost secţionat nervul auditiv şi i-a fost atins nervul facial. Astăzi, pe lângă faptul că se luptă cu patru tumori, şi-a pierdut aproape complet auzul şi suferă de pareză facială.

Astfel, Cristi Onofrei, gălăţeanul care aleargă pentru a salva vieţi, organizează sâmbătă, 18 iulie, începând cu ora 9,00, un cros caritabil în Grădina Publică. Participanţii vor putea alerga şi dona pentru şansa Elenei. Crosul cu scop caritabil constă în parcurgerea a maximum 10 ture. Potrivit organizatorului, evenimentul nu este o competiţie, ci un îndemn pentru a promova un stil sănătos de viaţă, dar mai ales pentru a o ajuta pe Elena să treacă peste acest diagnostic dur. Fiecare participant va avea posibilitatea să doneze orice sumă doreşte, în funcţie de posibilităţi, într-o urnă special amenajată. La sfârşitul evenimentului, vor fi înmânate diplome tuturor participanţilor.

La dispoziţia celor care vor să o ajute pentru a merge la Spitalul Universitar din Padova, însă nu pot ajunge la evenimentul caritabil, este şi următorul cont bancar: RO16RZBR0000060015881236, deschis la Raiffeisen Bank. pe numele Elena Daniela Chirnoagă.

Pentru cei care vor să facă transferul în euro este următorul cont: RO08RZBR0000060018675562

Pentru cei care vor să facă transferul din afara ţării, codul SWIFT este: RZBRROBU.

Date de contact: email - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., telefon: 0751.117.802 (doar SMS, nu poate auzi).

Şansa Elenei este unică, dar este şansa ei! Întotdeauna viitorul este imprevizibil, iar o astfel de veste poate primi oricine, atunci când viaţa îi este mai dragă.

Citit 2989 ori Ultima modificare Vineri, 17 Iunie 2016 17:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.