INTRARE GRATUITĂ, marți, la Grădina Zoologică! IATĂ în ce interval orar o puteţi vizita

INTRARE GRATUITĂ, marți, la Grădina Zoologică! IATĂ în ce interval orar o puteţi vizita
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Marți, 9 august, de Ziua Internaţională a Grădinilor Zoologice, intrarea la Parcul ZOO, din Pădurea Gârboavele, este gratuită, au anunţat reprezentanţii Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă”. Copiii şi părinţii care îşi doresc să viziteze, marți, Grădina Zoologică trebuie să ştie că o pot face între orele 10,00 şi 18,00.

Reamintim că Parcul ZOO de la Galaţi, redeschis în august 2015, a fost transformat în urma unui proiect de modernizare şi reamenajare, finanţat de Ministerul Mediului şi Pădurilor şi Consiliul Judeţean. Suprafaţa totală a parcului s-a modificat la 14 hectare, faţă de şapte hectare, cât avea înainte de modernizare. Multe dintre habitatele animalelor şi păsărilor au fost refăcute pentru a corespunde cu normele în vigoare stabilite de Uniunea Europeană, iar aleile de acces pentru public au fost reamenajate pentru a facilita accesul către punctele de vizitare.

În prezent, în cadrul Grădinii Zoologice din Pădurea Gârboavele sunt 267 animale şi păsări, aparţinând unui număr de 29 de specii, printre care lei, tigri, urşi, cervide, porci mistreţi, lupi, raţe, berze, cai, ponei, mufloni, pauni, fazani, lebede etc.

Citit 12553 ori Ultima modificare Marți, 09 August 2016 00:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.