ACCIDENT în apropiere de Galaţi. Şase persoane au fost rănite
Foto: Sursa foto: Facebook - Liviu Angel Trifan

ACCIDENT în apropiere de Galaţi. Şase persoane au fost rănite
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Un eveniment rutier soldat cu nu mai puţin de şase victime a avut loc marţi seara, pe raza comunei Smârdan. Două autoturisme şi două biciclete au fost vehiculele avariate după ce unul dintre şoferi s-a angajat într-o depăşire riscantă.

Totul s-a petrecut după ce conducătorul auto, un tânăr de 27 de ani, din Galaţi, a ieşit de pe banda lui demers pentru a depăşi doi biciclişti care mergeau în faşa maşinii sale. Pe contrasens însă nu era liber, un alt autoturism care venea din sens opus şi la volanul căruia se afla un tânăr de 25 de ani din Schela fiind lovit de maşina aflată în depăşire şi proiectat în cei doi biciclişti.

În urma impactului, cei doi bărbaţi de pe biciclete, unul în vârstă de 42 de ani şi un altul de 48 de ani, au fost răniţi. La fel, au ajuns pe mâinile medicilor de la SMURD care au intervenit cu ambulanţa pentru victime multiple, şoferul şi trei pasageri din cea de-a doua maşină, cu vârste cuprinse între 24 şi 27 de ani. Toţi au fost duşi la spital, dar numai şoferul şi biciclistul în vârstă de 48 de ani au rămas internaţi.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citit 6663 ori Ultima modificare Miercuri, 10 August 2016 14:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.