PERCHEZIȚIE în casa unui braconier
Foto: Sursa foto: Internet

PERCHEZIȚIE în casa unui braconier
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Pe data de 12 august, poliţiştii Serviciului Ordine Publică din cadrul I.P.J. Galaţi, împreună cu personalul Gărzii Naţionale de Mediu - Comisariatul judeţului Galaţi, au efectuat o percheziuţie domiciliară la locuinţa unui bărbat, în vârstă de 61 ani, din comuna Cosmeşti, unde aveau indicii că acesta deţine bunuri pe care nu le poate justifica.

În urma percheziţiei efectuate, la locuinţa acestuia au fost găsite zece plase de pescuit monofilament şi 13 plase tip setcă, fiecare cu lungimea de 100 de metri. De asemenea, a fost identificată cantitatea de 11 kg de peşte, de diverse specii, fără documente de provenienţă.

Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul savârşirii  infracţiunilor referitoare la pescuitul comercial fără licenţă sau autorizaţie de pescuit,  producerea, importul, comercializarea, deţinerea sau folosirea la pescuit de către persoane neautorizate a năvoadelor, voloacelor, prostovoalelor, vârşelor, vintirilor precum şi a altor tipuri de unelte de pescuit comercial, deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui, icrelor ori produselor din peşte obţinute din pescuit şi producerea, importul, comercializarea, deţinerea sau folosirea uneltelor de plasă de tip monofilament, conform  O.G. nr. 23/2008,  modficată de Legea nr. 187/2012.

Citit 2951 ori Ultima modificare Marți, 16 August 2016 19:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.