Sinucidere pe pod, la ieşirea din Galaţi

Sinucidere pe pod, la ieşirea din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Se pare că bărbatul avea datorii foarte mari către bănci *

Un bărbat de 34 de ani din Galaţi şi-a încheiat socotelile cu viaţa luni seara, în jurul orei 19.00, aruncându-se de pe podul de la ieşirea din Galaţi.

Eugen Cioclu s-a zdrobit de o platformă de beton, dar nu a  murit pe loc. A fost adus la spital, unde medicii au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru a-l salva. Din păcate, a fost prea târziu pentru el. 

„SMURD a intervenit la faţa locului, pe o platforma de beton de sub  podul de la ieşirea din oraş şi l-a transportat pe bărbatul în stare critică la Unitatea de Primiri Urgenţe”, a precizat coordonatorul serviciului UPU-SMURD Galaţi, dr. Angel Trifan.

Victima a fost dusă de urgenţă în sala de operaţii. „Bărbatul căzuse de la peste 20  de metri. Prezenta traumatisme cranio-cerebrale, leziuni toracice, fracturi craniene, fracturi la nivelul coloanei vertebrale şi alte leziuni. A murit pe masa de operaţie”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa.  

„În cauză se fac cercetări”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene, scms. Ştefan Gohoreanu.

Se pare că bărbatul avea datorii foarte mari către bănci, pe care, din cauză că afacerile îi mergeau din ce în ce mai prost, nu reuşea să le mai plătească, în ciuda ajutorului pe care i l-a acordat familia. Soţia sa plecase la muncă în Belgia, pentru a-l ajuta. Cei doi aveau şi un fiu de şase ani.

Luni seara, a venit însă momentul în care bărbatul nu a mai putut îndura greutăţile. A părăsit această lume, la spital, lăsând în urmă o familie zdrobită de durere.

Citit 2295 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.