Băuturi alcoolice confiscate de vameşii gălăţeni

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Inspectorii vamali din echipele de control ale Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Galaţi au desfăşurat mai multe activităţi de supraveghere şi control produse accizabile, reţinând în vederea confiscării cu această ocazie 7.650,5  litri băuturi alcoolice, în valoare de aproximativ 76.000 lei (17.700 euro).

În urma unei acţiuni de control în vederea descoperirii şi sancţionării fraudelor în cazul comercializării produselor accizabile, desfăşurată în data de 3 noiembrie 2009, inspectorii vamali au efectuat controale la depozitele a două societăţi comerciale din Brăila.

În urma verificărilor produselor accizabile deţinute în aceste depozite şi în urma expertizei efectuate de reprezentanţii Imprimeriei Naţionale, s-a constatat că 7650,5 litri de băuturi alcoolice intermediare erau îmbuteliate în recipiente care aveau aplicate banderole fiscale neautentice.

În consecinţă, întreaga cantitate de alcool, în valoare de peste 76.000 de lei, a fost reţinută în vederea confiscării de către autoritatea vamală, conform prevederilor legale, cazul urmând să fie predat organelor abilitate,  pentru continuarea cercetărilor.

Citit 668 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.