Tâlhărită de pensie, la Nicoreşti

Tâlhărită de pensie, la Nicoreşti
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Oamenii legii din comuna Nicoreşti au fost sesizaţi luni, de către localnica Ioana B., de 84 ani, în legătură cu faptul că, în timpul nopţii, cineva i-a spart uşa de la casă şi a tâlhărit-o de 700 lei.

Suspecţii au fost identificaţi, ieri, ca fiind nicoreştenii Marian A., de 23 ani, şi Dănuţ M., de 23 ani, ambii fără ocupaţie, cu antecedente.

Cei doi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă şi urmează să fie prezentaţi Judecătoriei Tecuci cu propunere de arestare preventivă pentru tâlhărie.

Doi adolescenţi au spart o grădiniţă tecuceană

Poliţia Tecuci a fost sesizată telefonic, săptămâna trecută, în legătură cu faptul că, în timpul nopţii, cineva a spart o grădiniţă din localitate, de unde a dispărut un televizor LCD, două imprimante şi un monitor de calculator.

Marţi, suspecţii au fost identificaţi: David-Alin M., de 17 ani, din Tecuci şi Ştefan A., de 18 ani, din satul Salcia, comuna Umbrăreşti.

Cei doi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă şi au fost prezentaţi, cu propunere de arestare preventivă, Judecătoriei Tecuci, pentru furt calificat. Paguba a fost recuperată în totalitate.

Citit 657 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.