Tată și fiu, morți după ce au bătut un basarabean. Soarta pedepsește mai repede decât legea (VIDEO)

Tată și fiu, morți după ce au bătut un basarabean. Soarta pedepsește mai repede decât legea (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(23 voturi)

Un conflict petrecut într-o piață, între trei persoane, un tânăr și tatăl lui, pe de o parte, și un cetățean moldovean, pe de alta, s-a terminat dramatic.

După o bătaie în care moldoveanul a fost, la propriu, pus la pământ, mașina cu care tatăl și fiul voiau să îl ducă la spital s-a lovit violent de un tractor. Impactul a fost fatal pentru cei doi bărbați care încercau să-și spele cumva greșeala.

Conflictul aparent banal s-a terminat tragic pentru o familie din localitatea Țigănești. Un tânăr de 24 de ani și tatăl lui, de 47 de ani, au murit după ce au bătut un cetățean moldovean, rezident în Tecuci, cu care aveau niște neînțelegeri mai vechi.

Cum s-a ajuns în această situație? Cei trei s-au întâlnit miercuri dimineață în Piața Cernicari din Tecuci și, după ce și-au adresat reciproc cuvinte grele, s-au despărțit. Basarabeanul, un bărbat în vârstă de 44 de ani, a plecat și s-a dus într-un restaurant din apropiere, unde a fost însă urmat de cei doi. Acolo s-ar fi luat la bătaie, cei doi gălățeni dovedindu-l pe moldovean. După ce l-au umplut de sânge, le-a părut rău și, pentru a diminua eventualele efecte, s-au hotărât să îl urce în mașină și să îl ducă la spital. Nu au mai ajuns, pentru că pe strada Cuza Vodă, tânărul, care se afla la volan, a intrat pe contrasens, încercând să evite două mașini angajate într-o depășire periculoasă, și s-a ciocnit violent de cupa unui tractor. Impactul a fost fatal pentru el și tatăl lui aflat pe scaunul din față, nu și pentru cel bătut, care zăcea pe bancheta din spate. Cu toate acestea, a fost și el rănit.

"Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci au stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 24 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cuza Vodă, din municipiul Tecuci, având direcția de deplasare dinspre localitatea Matca spre Tecuci, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, unde ar fi acroșat două autoturisme, după care a intrat în coliziune cu un tractor. Un bărbat cu vârsta de 44 de ani, din Republica Moldova, a fost preluat și a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul de Urgență Galați, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate", au precizat reprezentanții IPJ Galați.

Polițiștii au deschis două anchete, una pentru conflictul din bar, în urma căruia basarabeanul a fost bătut, și una pentru a stabili circumstanțele în care a avut loc accidentul mortal. Având în vedere că protagoniștii ambelor situații au murit, dosarele vor fi, cel mai probabil, clasate.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Un accident rutier mortal a avut loc, miercuri dimineaţă, pe strada Cuza Vodă, din municipiul Tecuci. Conform primelor informaţii furnizate de poliţiştii ajunşi la faţa locului, în jurul orei 8.50, un autoturism a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune frontală cu un tractor.

În urma impactului, conducătorul auto, un bărbat de 24 de ani, și pasagerul aflat pe bancheta din faţă dreapta, un bărbat cu vârsta de 47 de ani, au decedat. Un al treilea bărbat, care se afla pe bancheta din spate, a fost preluat de Ambulanță și transportat la spital.

Media

Citit 8376 ori Ultima modificare Sâmbătă, 18 Februarie 2023 13:14

5 comentarii

  • postat de cernea
    Joi, 16 Februarie 2023 13:44
    78.96.84.***
    Păcat ca foarte putini, mai ales dintre cei ajunși, nu realizează acest lucru.
    0
    0
  • postat de jeo.
    Joi, 16 Februarie 2023 08:51
    89.39.81.***
    Sa facut dreptate.Acu nu le mai trebuie nimic.
    0
    0
  • postat de marr
    Miercuri, 15 Februarie 2023 21:47
    86.124.201.***
    E putin spus ...Viata bate filmul .
    0
    0
  • postat de Presupun și eu
    Miercuri, 15 Februarie 2023 19:50
    109.166.137.***
    Nu că aș băga bățul prin gard, zic și eu, nu s-a intrat în depășire, nu văd urme de frânare la autoturismul boțit, direcția autoturismului spre cupa tractorului, este din scurt....greu de demonstrat, nu cumva basarabeanul din spatele banchetei autoturismului, a acționat peste șofer volanul, întorcân
    0
    0
  • postat de jumate
    Miercuri, 15 Februarie 2023 19:32
    5.13.195.***
    "Interlopii" cu arpagicul in portbagaj si-au primit pedeapsa divina. Pe fondul drepturilor si libertatii ne-am umplut de tot felul de taranoi cu pretentii, de tot felul de hahalere. Mai bine decat la puscarie.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.