Aproape 200 de persoane urmărite au fost depistate de polițiștii gălățeni

Aproape 200 de persoane urmărite au fost depistate de polițiștii gălățeni
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Aproape 200 de persoane urmărite național sau internațional au fost depistate de polițiștii gălățeni pe parcursul anului 2022. Dintre acestea, 134 de persoane erau date în urmărire națională și 56 erau urmărite internațional. În cazul tuturor, polițiștii  au pus în aplicare mandatele de executare a pedepsei cu închisoarea, mandatele de arestare preventivă, mandatele de internare în centre de reeducare, precum și mandatele europene de arestare.

Totodată, pe parcursul anului trecut, au fost depistați 101 minori dispăruți de la domiciliu, dați în urmărire națională, și 78 de persoane majore date dispărute.

În perioada analizată, polițiștii Biroului Supravegheri Judiciare au organizat mai multe acțiuni, în județul Galați, pentru verificarea modului în care persoanele aflate sub supraveghere respectă obligațiile stabilite de organele judiciare. În urma acestora, s-au constatat cazuri în care persoanele supravegheate au încălcat obligațiile impuse de organele judiciare, fiind întocmite, în acest sens, 62 de sesizări, iar în 15 cazuri măsura inițială a fost schimbată cu o măsură preventivă mai severă.

Citit 2271 ori Ultima modificare Duminică, 19 Februarie 2023 16:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.