Bărbat arestat după ce şi-a bătut mama cu lopata

Bărbat arestat după ce şi-a bătut mama cu lopata
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Cel care a ajuns după gratii pentru că a pus mâna pe o lopată contrar destinației uneltei de grădinărit este un bărbat de 41 de ani, din comuna Măstăcani. Cea care a suferit de pe urma gestului individului certat cu legea și bunul-simț este chiar mama acestuia, o femeie de 63 de ani, care a ajuns, zilele trecute, în spital, după ce fiul agresiv a lovit-o cu sălbăticie, pe tot corpul, cu o lopată. Totul s-a petrecut în gospodăria femeii, scandalul fiind aplanat de un echipaj de poliție, chemat prin 112. Agenții au găsit-o pe mamă plină de vânătăi pe brațe și pe picioare, starea acesteia fiind atât de gravă, încât a fost nevoie de ajutorul Ambulanței.

"Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au stabilit că în aceeași zi, cu puțin timp înainte de apelul la 112, un bărbat, cu vârsta de 41 de ani, și-ar fi lovit mama, o femeie de 63 de ani, cu o lopată peste corp, în timp ce aceștia se aflau în curtea proprie. Femeia, care prezenta urme de violență la nivelul membrului superior stâng și a membrului inferior drept, a fost preluată de un echipaj medical de ambulanță și transportată la Spitalul Orășenesc Târgu Bujor, pentru acordarea de îngrijiri medicale", a precizat ag. șef pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Fiul agresiv, găsit și el la fața locului, a fost luat la audieri, la capătul acestora fiind reținut pentru 24 de ore. În fața dovezilor, procurorul a decis să solicite arestarea preventivă, propunere admisă de Judecătoria Tg. Bujor, pentru o perioadă de 30 de zile.

Citit 2624 ori Ultima modificare Marți, 13 Iunie 2023 21:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.