Accident uitat și "dezgropat" după patru zile

Accident uitat și "dezgropat" după patru zile
Evaluaţi acest articol
(23 voturi)

Un adolescent de 16 ani din județul Galați este cercetat penal după ce a dat cu trotineta peste o femeie, pe o stradă din Berești. Băiatul a ajuns în atenția poliției la nu mai puțin de patru zile după incident, pentru că, pe moment, femeia, în vârstă de 42 de ani, nu a cerut nici ajutorul medicilor și nici intervenția poliției.

Aparent minoră, întâmplarea a devenit obiectul unei anchete pe data de 7 noiembrie, când "victima" s-a dus la poliție și a povestit că pe 3 noiembrie, în apropierea unei biserici, a fost acroșată de trotineta cu care tânărul se deplasa. Pe moment, niciunul dintre ei nu a considerat să facă vâlvă pe marginea întâmplării, fiecare văzându-și de drum.

"În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea femeii, care a acuzat dureri la mâna dreaptă și la spate, însă s-a deplasat la domiciliul său fără a solicita intervenția vreunui echipaj medical și fără a anunța, la acel moment, poliția. De asemenea, adolescentul a părăsit locul producerii accidentului", a menționat ag. șef pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

După sesizare, polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, urmând a stabili circumstanțele în care a avut loc evenimentul, dar și condițiile reale care au dus la această răsturnare de situație.

Citit 3798 ori Ultima modificare Duminică, 12 Noiembrie 2023 13:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.