Ancheta altercației în trafic de la Tribunal s-a complicat. Amorezul bătăuș a fost prins la scara avionului

Ancheta altercației în trafic de la Tribunal s-a complicat. Amorezul bătăuș a fost prins la scara avionului
Evaluaţi acest articol
(39 voturi)

Polițiștii din Galați l-au capturat pe Aeroportul Otopeni pe bărbatul care miercuri, 22 noiembrie, l-a blocat în trafic pe un rival și l-a bătut sub ochii a zeci de șoferi și trecători, în plin centrul orașului. Identificat imediat pe baza declarațiilor și a imaginilor de pe camerele de supraveghere, bătăușul, în vârstă de 24 de ani, se pregătea să se urce în avion, în timp ce la telefon le spunea polițiștilor că se va preda în cel mai scurt timp posibil.

Citește si Reglare de conturi în trafic, pe strada Brăilei. Un șofer a fost scos din mașină și bătut din cauza unei femei

Ancheta în cazul altercației desfășurate în plină zi în apropierea Palatului de Justiție s-a desfășurat la foc automat și pe o distanță mai mare decât au preconizat polițiștii. Cei doi bătăuși care au coborât dintr-un BMW la semafor și l-au bătut pe un tânăr de 20 de ani din Independența, care îi "furase" iubita unuia dintre ei, au fugit inițial de la locul incidentului, dar identificarea lor nu a fost o problemă, pentru că în zonă sunt camere de supraveghere, iar altercația a fost filmată şi de trecători cu telefoanele mobile, imaginile ajungând rapid pe rețelele de socializare.

Doi tineri, unul de 24 de ani, fostul iubit al fetei de la care a pornit conflictul, și un altul de 31 de ani, cunoscut cu antecedente penale, au fost stabiliți ca implicați direct în agresiune. Cu poliția pe urme, cei doi au dat impresia că vor coopera cu autoritățile, numai că realitatea a fost alta. În timp ce vorbea cu polițiștii Secției 2 la telefon, tânărul de 24 de ani fugea spre București, fapt confirmat în cele din urmă de autoritățile de la Aeroportul Otopeni. Ceea ce nu știa individul era că fusese dat în consemn la frontieră de polițiștii pe care îi mințea, așa că, atunci când și-a prezentat documentele pentru a se îmbarca într-un avion, a fost reținut.

"Bărbatul cu vârsta de 24 de ani a fost depistat în Aeroportul Otopeni, încercând să părăsească țara și să se sustragă cercetărilor, după ce în prealabil a fost contactat și citat telefonic de organele de cercetare penală. Polițiștii s-au deplasat la aeroport, de unde l-au preluat și condus apoi la sediul Secției 2 Poliție Galați. Bărbatul cu vârsta de 31 de ani a fost căutat la mai multe adrese pe raza municipiului Galați, fără a fi găsit, însă ulterior acesta s-a prezentat de bunăvoie la poliție", a precizat ag. șef pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Cercetările ulterioare au dus la complicarea situației pentru bărbatul de 31 de ani, mai ales că acesta este recidivist. Nu doar că și-a ajutat amicul, conducând BMW-ul cu care i-a blocat calea rivalului din Independența și a participat la bătaie, dar nu avea nici permis de conducere, după cum aveau să afle anchetatorii. În aceste condiții, el nu este cercetat doar pentru lovire și alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice, la fel ca ceilalți doi, ci și pentru conducere fără permis.

Toți cei trei participanți la altercație au fost reținuți, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați cu propunerea unei măsuri preventive.

Citit 6965 ori Ultima modificare Vineri, 24 Noiembrie 2023 18:16

6 comentarii

  • postat de gigi
    Vineri, 24 Noiembrie 2023 03:24
    136.226.60.***
    pe astea i as bate , dimineata , la pranz si seara ...
    0
    9
  • postat de Tincuța
    Vineri, 24 Noiembrie 2023 01:33
    86.122.130.***
    Dacă toți cocalarii ca ăștia se plimbă cu BMW-uri, nu înțeleg de ce Poliția nu oprește în trafic pe toți cei cu BMW-uri, când vor avea surpriza la majoritatea că vor găsi ceva suspect !
    În felul ăsta vor fi mai eficienți și polițiștii și vom scăpa și mai repede de toate scursurile societății !
    3
    8
  • postat de Gigel
    Joi, 23 Noiembrie 2023 18:38
    5.13.168.***
    Toti se dau jmekeri pan aincepe sa-i caute politia. Apoi se ascund sau incearca sa fuga. Baeti ce sa mai vorbim. Pasionati de cazane si cocalareala.
    2
    53
  • postat de spike19
    Joi, 23 Noiembrie 2023 14:56
    178.24.231.***
    Daca tot a facut fapta sa si-o insuseasca nu sa fuga ca un las maimutoiul !!!
    1
    69
  • postat de rocky
    Joi, 23 Noiembrie 2023 14:51
    193.230.156.***
    Asta chiar ca e de rasul... curcii !!! Astia sunt si fuduli si prostii... ma refer la impresionistii angrenati in scandal. E plina Romania de specimene de genul asta si cand de gandesti ca astia trebuie sa ne plateasca pensiile peste nu stiu cati ani !!! Hai de camasa noastra !
    2
    76
  • postat de Jim
    Joi, 23 Noiembrie 2023 14:24
    5.13.128.***
    Si dupa aia judecati in stare de libertate apoi fuga din tara iarasi. Tupeu de golani sadea .Jmecher de Galati . Cu astia care nu muncesc niciodata dar au bani de BMW-uri o sa scoatem tara din haos.
    2
    84

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.