Trei gălăţeni, anchetaţi pentru înşelăciune

Trei gălăţeni, anchetaţi pentru înşelăciune
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Trei bărbaţi din Galaţi sunt anchetaţi pentru înşelăciune, după ce au postat anunţuri conform cărora construiesc cabane, au luat banii şi nu au finalizat lucrarea. Ancheta este instrumentată de poliţiştii din Cluj, care au primit, la începutul lunii noiembrie, o reclamaţie de la un bărbat din judeţ.

"La data de 6 noiembrie, poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat din comuna Măguri-Răcătău despre faptul că pe 31 octombrie, în baza unui anunţ publicitar postat pe o platformă de vânzări, ar fi achitat suma de 30.000 de lei unor persoane necunoscute, care i-ar fi garantat construcţia unei cabane. Ulterior, după achitarea sumei şi începerea lucrărilor, bărbatul şi-a dat seama că a fost înşelat, întrucât persoanele în cauză nu ar fi respectat înţelegerea şi ar fi părăsit localitatea", informează Poliţia Cluj.

Pe parcursul anchetei, poliţiştii au constatat că persoanele care pretindeau că sunt constructori postau anunţurile sub identitate falsă. Anchetatorii au reuşit să îi identifice pe cei trei, la finalul lunii noiembrie. Aceştia sunt din Galaţi şi au vârste de 22, 23 şi 55 de ani. Ei au de returnat păgubitului întreaga sumă pe care au primit-o pentru construcţia nerealizată şi sunt cercetaţi în continuare pentru comiterea  infracţiunii de înşelăciune. Dosarul este instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin.

Citit 4556 ori Ultima modificare Marți, 05 Decembrie 2023 11:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.