Au OMORÂT în bătaie un consătean pentru că asculta muzică

Au OMORÂT în bătaie un consătean pentru că asculta muzică
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

După ce victima a decedat, Parchetul s-a văzut în situaţia în care a trebuit să ceară arestarea a doi inculpaţi, care iniţial primiseră controlul judiciar, fiind obligaţi să nu plece din Balinteşti.

Marian Secan şi Marius Sorin Eftimie l-au bătut pe un consătean dintr-un motiv stupid. Pe 9 februarie, se plimbau cu maşina prin localitate şi l-au văzut pe vecinul lor. Brusc, şi-au adus aminte că omul a ascultat muzică în curtea lui, în timp ce ei îşi înmormântau o rudă. Au coborât din autoturism şi l-au lovit cu pumnii şi picioarele, până ce omul a căzut. A ajuns la spital, unde a stat internat mai multe luni, iar în aprilie a decedat.

Cei doi au fost anchetaţi încă din luna februarie, când instanţa a impus controlul judiciar. După ce victima a decedat, examinarea medicală a cadavrului le-a arătat anchetatorilor că „loviturile celor doi sunt în legătură indirectă cu moartea victimei”. Mai exact, partea vătămată ar fi făcut şi un ulcer perforat, care i-a agravat starea. Cert este că, pe 3 iulie, Parchetul a cerut arestarea celor doi, sub acuzaţia de omor. Tribunalul a respins cererea procurorului, lăsându-i pe cei doi tot sub control judiciar. Decizia nu este definitivă, dar rămâne de văzut dacă anchetatorii o vor ataca. Oricum, acest dosar se află încă în plină anchetă şi rămâne de văzut când şi cum va fi soluţionat de procurori.

Citit 2396 ori Ultima modificare Marți, 08 Iulie 2014 15:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.