Fostul CONSILIER JUDEŢEAN Mircea Cadar a primit mandat de ARESTARE

Fostul CONSILIER JUDEŢEAN Mircea Cadar a primit mandat de ARESTARE
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fostul consilier judeţean Mircea Cadar are probleme grave cu legea. În urmă cu puţin timp el a primit mandat de arestare, după ce magistraţii de la Judecătoria Galaţi au constatat că a încălcat controlul judiciar impus de instanţă.

Fostul consilier este cercetat de procurorii Parchetului Judecătoriei într-un dosar în care este acuzat de şantaj, distrugere, lovire sau alte violenţe şi tulburarea liniştii şi ordinii publice. Persoanele vătămate sunt membri ai familiei sale.

Judecătoria l-a pus iniţial, la cererea procurorilor, sub control judiciar, cu obligaţia de a nu părăsi România, de a nu lua legătura cu martorii din dosarul penal şi cu victimele sale. De asemenea, nu avea voie să deţină şi să folosească arme şi să nu se deplaseze la restaurantul Havana (care aparţine familie Cadar).

Magistratul a înlocuit rapid controlul judiciar cu măsura arestului, după ce au fost aduse probe că Mircea Cadar a încălcat aceste condiţii. Fostul consilier judeţean a atacat decizia Judecătoriei.

Vă reamintim că şi unul dintre fiii lui Mircea Cadar - Dan Cadar - are probleme serioase cu justiţia, fiind judecat pentru omor.

Citit 5053 ori Ultima modificare Sâmbătă, 17 Ianuarie 2015 01:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.