Autorii tâlhăriei de 50.000 de euro, CONDAMNAŢI la închisoare. Decizia este definitivă
Foto: Gicu Dobrin în momentul arestării

Autorii tâlhăriei de 50.000 de euro, CONDAMNAŢI la închisoare. Decizia este definitivă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Judecătorii Curţii de Apel Galaţi au luat o decizie privind sentinţele primite de inculpaţii din dosarul jafului de 50.000 de euro, care a avut loc pe 13 ianuarie 2014. În acest dosar, în care procurorii au anchetat faptul că o gălăţeancă a fost tâlhărită în plină stradă, o primă sentinţă a fost dată la Judecătoria Galaţi. Magistraţii Curţii de Apel au decis, în rejudecare, ca inculpatul Gicu Dobrin să execute pedeapsa de şapte ani şi două luni închisoare, în loc de şapte ani şi cinic luni cum stabilise Judecătoria Galaţi.

Restul inculpaţilor din dosar au rămas cu aceleaşi pedepse ca în sentinţa dată de prima instanţă de judecată. Astfel, Claudiu Pavel va executa o pedeapsă de cinci ani închisoare, după ce judecătorii i-au adunat la pedeapsa primită în acest dosar o alta rămasă definitivă în 2011. După gratii va sta şi Viorel Vasile Pavel, care a rămas cu o pedeapsă de patru ani, după ce a fost judecat pentru complicitate la tâlhărie calificată.

Tot cu pedeapsa stabilită de magistraţii Judecătoriei Galaţi a rămas şi Ana Maria Teodorescu, care are de executat doi ani şi şase luni închisoare. Femeia nu va avea voie pentru o perioadă să se apropie de verişoara sa, cea care a fost jefuită de cei trei bărbaţi.

Cei patru inculpaţi trebuie să-i înapoieze părţii vătămate 36.300 de euro şi 5.618 lei, dar şi să plătească câte 1.700 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat (1.500 de lei stabiliţi de Judecătoria Galaţi, iar restul de 200 impuşi de Curtea de Apel), din care suma de 5.355 de lei aferentă fazei de urmărire penală. Ba mai mult, cei trei bărbaţi au de achitat şi Spitalului Judeţean 413 lei, bani cheltuiţi pentru spitalizarea părţii vătămate.

Conform site-ului Curţii de Apel Galaţi, decizia luată de judecători este definitivă.


Cazul TÂLHĂRIEI de 50.000 de euro, în aşteptarea sentinţei

Citit 1855 ori Ultima modificare Luni, 11 Mai 2015 16:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.