Ce știm despre noua serie a celui mai popular joc

Ce știm despre noua serie a celui mai popular joc
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Cu toții am așteptat cu nerăbdare să aflăm detalii despre următorul joc Grand Theft Auto (GTA), dezvoltat de celebrul studio Rockstar Games. Cu toate acestea, până în prezent, compania a fost foarte discretă cu privire la orice informație oficială despre GTA 6. Au apărut, însă, numeroase speculații în comunităţile de gaming cu privire la ceea ce ar putea aduce noul joc, inclusiv date de lansare și potențiale prețuri.

Titlu și locație. Primul aspect despre care au speculat fanii este titlul și locația în care va fi plasat GTA 6. Deși nu există confirmări oficiale, au circulat numeroase zvonuri că jocul s-ar putea numi "Grand Theft Auto VI: Vice City," sugerând o revenire a seriei în orașul fictiv Vice City, care a fost introdus pentru prima dată în GTA Vice City. Alte zvonuri au sugerat că jocul ar putea avea loc în mai multe locații, ceea ce ar fi o noutate pentru seria GTA.

Dată de lansare. Una dintre multele întrebări cu privire la GTA 6 este când va fi lansat. Compania Rockstar Games este cunoscută pentru faptul că îi ia mult timp pentru a-şi dezvolta jocurile, iar între GTA V și GTA 6 a trecut o perioadă lungă. Cu toate acestea, anumite zvonuri au indicat că jocul ar putea fi lansat undeva între 2024 și 2025. Este important de menționat că aceste informații nu sunt oficiale și trebuie tratate cu rezervă până la confirmări din partea producătorului.

Platforme de lansare. Cu privire la platformele pe care va fi lansat GTA 6, se așteaptă ca jocul să fie disponibil pe consolele de generație actuală și viitoare, precum PlayStation 5 și Xbox Series X/S, dar și pe PC. Această mișcare ar fi în concordanță cu strategia anterioară a Rockstar Games de a-şi aduce jocurile pe o varietate de platforme, pentru a obţine o audiență cât mai largă.

Prețuri de lansare. Desigur, mulți jucători sunt interesați de prețul la care vor putea achiziționa GTA 6. Chiar dacă nu există informații oficiale, este de așteptat ca prețul standard al jocului să fie în jurul sumei de 60-70 de dolari pentru versiunile de consolă, iar varianta pentru PC ar putea fi disponibilă la un preț similar. Cu toate acestea, există posibilitatea ca Rockstar Games să ofere ediții speciale sau colecționabile ale jocului la prețuri mai mari, care ar include diverse bonusuri și conținut suplimentar.

Citit 15369 ori Ultima modificare Joi, 09 Noiembrie 2023 21:15

1 comentariu

  • postat de oldgaming
    Vineri, 10 Noiembrie 2023 14:46
    5.13.136.***
    tot alea vechi raman frumoase! gta vice city! gta 3! gta san andreas! cu astea multi copii s-au jucat!
    0
    4

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.