Netflix anunță ieftinirea abonamentului lunar

Netflix anunță ieftinirea abonamentului lunar
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Netflix, compania americană specializată în difuzarea filmelor și serialelor, a decis să ieftinească abonamentul lunar pentru clienții din România. Prin urmare, Netflix va putea fi accesat de mai mulți oameni, abonamentul fiind redus de la 7,99 euro la 4,99 euro. Cei de la Netflix afirmă că vor să ofere o mare varietate de filme și seriale de calitate, indiferent de starea de spirit a abonaților sau de gusturile acestora.

Clienții care și-au făcut deja abonament vor putea să-și dea seama de ieftinire în săptămânile următoare, la următoarea factură și vor fi atenționați printr-un e-mail, dar și prin aplicație.

Pentru clienții care plătesc abonamentul obișnuit, Netflix oferă posibilitatea urmăririi tuturor filmelor și serialelor sale pe un dispozitiv la o calitate HD. De asemenea, clienții care plătesc abonamentul de bază vor putea descărca filmele și serialele favorite pentru a le putea urmări și offline.

Din păcate pentru clienții Netflix, celelalte abonamente, standard și premium, rămân neschimbate, la prețurile de 9,99 de euro și 11,99 de euro pe lună.

Citit 2319 ori Ultima modificare Sâmbătă, 18 Februarie 2023 15:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.