Sex și concediu în familie, în același timp. Părinți cu copii în vacanță

Sex și concediu în familie, în același timp. Părinți cu copii în vacanță
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Vacanțele în familie sunt minunate și amuzante, dar pentru părinți amintirile vor avea întotdeauna legătură și cu frustrarea de a avea tot timpul copiii alături

Cea mai mare aventură a unei vacanțe petrecute alături de cei mici poate fi găsirea unui moment si loc potrivit pentru a face sex cu partenerul de viață.

Și asta deoarece copiii vor face aproape imposibilă găsirea momentelor de intimitate: sunt peste tot cu voi, vă solicită întreaga atenție, dorm cu voi în cameră și uneori, dacă sunt mici, se trezesc de mai multe ori pe noapte. Iată câteva ponturi pentru a face loc în programul de vacanță și pentru activități destinate exclusiv adulților!

Citește și Sex all inclusive în vacanță

1. E timpul pentru baie!

Pentru cuplurile de părinți, baia oferă posibilitatea petrecerii unor clipe interesante. Cât timp cei mici se uită la televizor sau joacă un joculeț care le ocupă câteva minute bune, este momentul ideal ca mami și tati să facă o băiță sau un duș împreună. Și dacă vreți ca cei mici să nu bănuiască nimic, ar fi bine să vă faceți un obicei din a face baie împreună în vacanță și veți împușca doi iepuri dintr-un foc: veți fi curați și satisfăcuți în același timp. Iar datorită faptului că dușul sau baia reprezintă o activitate repetitivă, cel puțin zilnic, vacanțele alături de cei mici nu vor mai fi lipsite de erotism.

2. Țarcul sau pătuțul pliabil

Probabil că toți părinții se întreabă atunci când împachetează bagajul pentru o vacanță cu cei mici: chiar avem nevoie de pătuț sau țarc? ”Absolut!” Iar acest răspuns nu are legătură strict cu micuțul care va dormi sau se va juca foarte confortabil. Pătuțul pliabil sau țarcul oferă părinților care merg în vacanță însoțiți de copii mici posibilități nebănuite de a profita de câteva minute de intimitate. Aceste accesorii sunt foarte practice mai ales în cazul cuplurilor care se simt stânjenite să facă sex în preajma copilului, chiar daca acesta este foarte mic și nu realizează ce se întâmplă. În funcție de configurația camerei de hotel, puteți amplasa țarcul sau pătuțul pe hol sau chiar în baie, lăsând ușa întredeschisă între voi și bebeluș.

3. Podeaua trebuie exploatată

În cazul în care împărțiți cu micuțul vostru nu numai camera de hotel, ci și patul, sexul în vacanță poate să rămână o fantezie cu puține șanse de împlinire. Acest lucru se va schimba dacă veți fi creativi și veți folosi podeaua ca pe un pat gigantic. Puteți întinde pe podea o pătură, puteți așeza salteaua de apă sau numai o pernă. Depinde numai de rezistența voastră. Nu încercați, atunci când cei mici dorm, poziții sexuale extravagante sau foarte dificile.

4. Admirați împrejurimile de pe balcon!

Indiferent unde se desfășoară vacanța voastră, balconul poate rămâne una dintre puținele variante pentru locațiile în care puteți face sex. Sexul aproape în văzul lumii poate fi foarte excitant, însă abțineți-vă de la scosul hainelor și folosiți poziții și sunete cât mai cuminți. Dacă ușa de la balcon poate fi blocată din exterior este minunat - dacă se trezesc, cei mici nu vor putea ieși pe balcon. Nu uitați, în cazul în care aveți un bebeluș, să luați pe balcon interfonul. Încălziți de acțiune este posibil să nu mai fiți atenți la toate sunetele din jurul vostru și să nu auziți bebelușul în cazul în care se trezește și are vreun disconfort. Pentru mai multă discreție, stingeți toate luminile în camere. În acest fel veți evita să fiți puși în evidență de lumina care vine prin geam, iar dacă micuții se trezesc și sunt destul de mari să coboare din pat, vor aprinde lumina și veți fi astfel avertizați.

5. Plimbare cu mașina închiriată!

În cazul în care vacanța cu cei mici are o destinație îndepărtată și nu mergeți cu mașina proprie, trebuie să știți că hotelurile și complexurile turistice au multe programe de divertisment pentru copii la care prezența părinților nu este obligatorie. De asemenea, pentru cei mai micuți membri ai familiei, care nu pot participa la astfel de programe, există posibilitatea angajării unui babysitter. O noapte memorabilă numai pentru voi doi vă poate asigura ”combustibilul” necesar pentru a rezista altor nopți în care doar veți dormi. În cazul în care aveți posibilitatea să angajați un babysitter pentru câteva ore, însă aceasta rămâne în cameră cu cei mici, iar varianta închirierii altei camere în hotel este imposibilă, urcați-vă în mașina închiriată și conduceți spre un loc retras pe care l-ați depistat deja în timpul plimbărilor în familie. Nu uitați să vă luați în bagaj prosoape și un parasolar - vor fi de folos atât pentru discreție, dar și pentru igienă.

6. Cu cortul în curte

La munte sau la mare, alegeți să vă cazați la o vilă sau pensiune, nu la hotel. În afară de faptul că veți petrece mai mult timp în aer liber, veți avea cum să ocupați timpul copiilor. Luați cu voi un cort de două persoane sau chiar unul pentru copii, montați-l în curte, asigurați-vă că cei mici nu pot ieși în stradă sau în calea altor pericole și lăsați-i să se joace singuri sau cu alți copii în cort. În timp ce ei vor fi ocupați cu această nouă ”cameră” de joacă, voi puteți face sex în cameră. În cazul în care nu beneficiați de o curte, însă aveți o cameră destul de mare, montați cortul în cameră și îmbiați copiii să se joace cu ”ușa închisă”- sugerați-le că voi aveți nevoie de permisiunea lor să intrați în cort, ori că ei pot face orice în interiorul cortului atâta timp cât ușa e închisă. Copiii vor găsi amuzantă această regulă, iar voi puteți să începeți o activitate mai interesantă sub pătură sau cearșaf. Zgomotul fermoarului vă va avertiza când cei mici au de gând să iasă din cort pentru a vă masca jocul vostru la timp.

7. Apelați la bunici sau la bonă

Dacă mergeți cu bunicii sau cu bona în vacanță, atunci vă puteți considera cu adevărat norocoși. Momentele pasionale de care veți avea parte sunt cel puțin duble, atât timp cât copilul se poate juca nestingherit sub supravegherea bunicii sau a bonei.

(Articol realizat din surse online)

Citit 6421 ori Ultima modificare Sâmbătă, 22 Iulie 2023 17:55

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de comunismul
    Duminică, 23 Iulie 2023 01:21
    5.13.134.***
    numai de sex numai ai chef! trebuie sa ii faci mofturile copilului! asta este frate!
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.