Tipologii de bărbați din fanteziile femeilor

Tipologii de bărbați din fanteziile femeilor
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Fanteziile sexuale sunt o parte importantă a sexualității, atât a femeilor, cât și a bărbaților

Ele sunt o modalitate de a ne simți mai bine, de a ne explora anumite dorințe și de a ne satisface anumite nevoi. Fiecare femeie are preferințele ei, și, implicit, și fanteziile sexuale proprii. Acestea pot diferi în funcție de personalitatea, experiența de viață și contextul în care o persoană se află într-un anumit moment. Deși fiecare femeie are anumiți bărbați cu care are mai frecvent fantezii, putem identifica câteva tipologii.

Bărbatul adevărat 

O tipologie întâlnită des în fanteziile femeilor este cea de ”bărbat adevărat” – acel bărbat puternic, bine lucrat, hotărât și ușor dominator, acel bărbat care ar face orice să își îndeplinească scopurile. Aici se încadrează și fanteziile cu diferite meserii – pompieri, polițiști, piloți de avion etc. În fantezii, acești bărbați sunt în general reprezentați ca preluând controlul și aducând multă pasiune.

Bărbatul experimentat

În fantezii, bărbatul experimentat este cel ce preia controlul, dar și cel care te învață sau te ajută să descoperi lucruri noi despre tine. El poate apărea în fantezii ca un șef, profesor sau o persoană mai în vârstă. De obicei, în fantezii, aceștia sunt mai directivi și dominatori, dar pot fi și mai calculați.

Bărbatul romantic

Fanteziile în care apare bărbatul romantic pot fi mult mai elaborate, accentul căzând pe atmosferă, preludiu și mici gesturi pe care femeile și le doresc. În aceste fantezii, sexul este mai intim și mai romantic.

Bărbatul timid

În fanteziile în care apare un bărbat timid, femeia este cea care preia frâiele, cel puțin în prima fază, ea este cea care inițiază, care încurajează și uneori care domină. În această categorie pot intra ”tocilarii” sau uneori bărbații mai tineri.

Bărbatul misterios

În fantezii, un bărbat misterios poate apărea ca un străin sau o persoană distantă despre care nu știm foarte multe. Bărbatul misterios intrigă și provoacă mult imaginația. Fiecare femeie poate să proiecteze orice în aceste fantezii. În general, ele au legătură cu pasiunea și dorința de a încerca ceva nou, eventual ceva tabu.

Indiferent de tipologia de bărbat care apare în fanteziile tale, este important să te bucuri de ele și cu un partener de încredere, chiar să le pui în practică utilizând jocul de rol sau anumite scenarii specifice.

(articol realizat din surse online)

Citit 604 ori Ultima modificare Duminică, 11 Februarie 2024 08:37

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.