Maria Cristina Crăciun - copilul care aduce Galaţiul în prim-plan

Maria Cristina Crăciun - copilul care aduce Galaţiul în prim-plan
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* În iunie, va fi singura reprezentantă a României în Belarus, la un mare festival-concurs * Domnul Cătălin Ghimpu, director „Instal Electric”, a susţinut pregătirea canto în ultimele două luni *

Maria Cristina Crăciun va fi în aceste zile la Aleşd, judeţul Bihor (lângă Oradea), unde va cânta pentru limba română. Copilul nostru minune -  care a adunat în ultimii ani premii la mai toate confruntările importante desfăşurate pe teritoriul României - a fost admis la Festivalul „Suflet de stea” - Aleşd, cu nota zece.

Maria Cristina Crăciun are nouă ani şi este elevă a Liceului de Artă „Dimitrie Cuclin” din Galaţi, clasa a II-a, la pian. La Aleşd va interpreta frumosul cântec „Pentru ea”, pe versurile nemuritorului poet Grigore Vieru şi muzica regretatului Ion Aldea Teodorovici, la categoria de vârstă 9-11 ani. 

În ultimul timp, Maria noastră a fost invitata unor posturi de televiziune şi a unor interpreţi de aur ai muzicii uşoare româneşti - Corina Chiriac, Mirabela Dauer şi alţii - aducând numele Galaţilor pe buzele românilor de pretutindeni.

Maria Cristina Crăciun este copilul care, în ultimii doi ani, a făcut să se pronunţe numele Galaţiului de cele mai multe ori. Din acest motiv, şi Galaţiul ar trebui să facă puţin mai mult pentru a o susţine, mai ales că Maria noastră va avea o vară destul de încărcată şi cu multe emoţii.

După această confruntare muzicală, la mijlocul lunii mai, va reprezenta România, la Sofia - în Bulgaria, iar în iunie, va merge în Belerus - unde va fi singura reprezentantă a României la un festival echivalent cu „Eurovision-ul copiilor”.

Mai adăugăm că, un om de suflet, domnul Cătălin Ghimpu, director la SC „Instal Electric”, sensibil când e vorba de copii talentaţi şi harnici, a susţinut pregătirea canto a Mariei Crăciun, în ultimele două luni. De aceea, mulţumirile familiei Crăciun, dar şi ale noastre sunt un gest firesc, pentru că Maria Cristina Crăciun înseamnă mult pentru numele şi renumele Galaţiului. Sperăm că se vor găsi şi alţi oameni de bine, pentru ca Maria să nu ducă grija viitoarelor deplasări.

Succes Maria şi multă lumină şi dragoste în cântecul pe care-l duci şi-l aduci oamenilor.

Citit 1042 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.