Motivele pentru care ANDREEA RAICU nu are iubit

Motivele pentru care ANDREEA RAICU nu are iubit
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Andreea Raicu a traversat mai multe relaţii sentimentale, în majoritate de scurtă durată. După despărţirea de Horia Tecău, nu s-a mai aflat de vreo idilă în viaţa vedetei, cel puţin oficial. În condiţiile în care în prezent nu are iubit, Andreea Raicu a mărturisit că a reuşit să înţeleagă faptul că nimeni nu o poate face cu adevărat fericită dacă ea însăşi nu reuşeşte acest lucru. Iată cum şi-a schimbat vedeta mentalitatea în ultimii ani.


Andreea Raicu a traversat mai multe relaţii sentimentale, în majoritate de scurtă durată. După despărţirea de Horia Tecău, nu s-a mai aflat de vreo idilă în viaţa vedetei, cel puţin oficial.

În tot acest timp, Andreea mărturiseşte că a citit mult şi a înţeles că, înainte de a cere dragoste şi echilibru într-o relaţie, ea însăşi trebuie să înveţe să se iubească şi să ajungă la un echilibru interior.

„Ani de zile am aşteptat un bărbat care să îmi aducă fericirea. Ani de zile nu am trăit aşa cum mi-aş fi dorit, pentru că aveam nevoie de un bărbat care să mă împlinească. Ani întregi am crezut că e ceva în neregulă cu mine când nu eram într-o relaţie cu un bărbat. Ani de zile am stat într-o relaţie toxică doar ca să nu fiu singură în această societate «care te vrea într-o relaţie». Tu trebuie să te iubeşti pe tine. Într-o zi am înţeles că nimeni nu poate să-mi aducă fericirea dacă eu nu o am, nimeni nu poate să mă împlinească dacă eu nu fac asta pentru mine, că nimeni nu mă poate iubi înainte să mă iubesc eu. Şi chiar dacă vine cineva să facă toate astea, le va aduce într-un loc care nu are bază şi se vor risipi aşa cum au venit. Pentru că, în relaţiile pe care le-am avut, chiar dacă primeam tot ce aveam nevoie nu era de-ajuns pentru că nimeni nu îţi poate da ceea ce tu trebuie să-ţi dai. Am înţeles cât de important este «să munceşti» să ai o relaţie bună cu tine. Să îţi placă să petreci timp doar cu tine, să te cunoşti şi să faci lucrurile care îţi plac, indiferent dacă eşti într-o relaţie sau nu. Echilibrul este cel de care depind liniştea noastră, împlinirea şi bucuria. Faptul că mă simt bine cu mine nu înseamnă nici pe departe că nu îmi doresc o relaţie. Din contră. Îmi doresc o relaţie cu care să fiu fericită şi nu am nevoie de o relaţie care să mă facă fericită! De fapt, asta e concluzia mea. Nu aştept pe cineva care să îmi dea fericirea, ci mi-ar plăcea să împart fericirea cu cineva. Pentru că experienţa îmi spune că a avea un iubit nu e sinonim cu a avea fericirea!”, a povestit ea pe site-ul său.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

CITEŞTE ŞI: Andreea Raicu. Despărţire după 14 ani de colaborare

Citit 3757 ori Ultima modificare Joi, 26 Noiembrie 2015 13:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.