Cea mai gustoasă pâine prăjită o pregăteşti în tigaie, iar ingredientul secret este uleiul de măsline. Aşa vei obţine uşor şi rapid o gustare plină de savoare, în esenţă un cruton uriaş. Uleiul fierbinte care sfârâie în vas conduce căldura în toate craterele pâinii şi o colorează frumos.
În cazul unui toast sărat, poţi adăuga usturoi şi busuioc pentru şi mai multe arome. Poţi folosi orice sortiment de pâine doreşti.
Iată câteva idei de toast-uri preluate de pe gustarte.ro:
- pâine prăjită, afine, căpşuni, sirop de arţar
- pâine prăjită, banane, ciocolată
- pâine prăjtă, roşii, avocado, ou, castravete
- pâine prăjită, avocado, castravete, feta, usturoi, busuioc
- pâine prăjită, usturoi, brânză
- pâine prăjită, şuncă, brânză, capere, roşii
- pâine prăjită, mascarpone, afine, banane caramelizate, zahăr brun
- pâine prăjită, usturoi, busuioc, rozmarin. VEZI AICI MAI MULTE - CLICK PENTRU DETALII
În aceeași ordine, și în imaginile de mai jos: