Vrea să devină mamă în 2017

Vrea să devină mamă în 2017
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Invitată în ediţia de duminică a emisiunii „Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars, Laura Cosoi face o dezvăluire pe care probabil o aşteptau mulţi.

Duminică, de la 13,00, la „Dincolo de aparente”, Laura Cosoi mărturiseşte că îşi doreşte foarte mult un copil. „În 2017, ne apucăm serios de treabă”, aşa că, probabil, acest an va aduce şi vestea cea mare.

Laura Cosoi va vorbi foarte deschis despre frumoasa poveste de dragoste pe care o trăieşte cu Cosmin Curticăpean. „Când am început relaţia, s-a uitat la mine, a văzut cât de determinată sunt şi mi-a zis: «Nu te supăra, în relaţia asta nu vor fi doi bărbaţi». Mi-a fost foarte greu să renunţ la obiceiurile mele, dar acum sunt pur şi simplu răsfăţată”, făcând referire la faptul că obişnuia să se ocupe singură de toate treburile gospodăreşti.

Alături de mama sa, Ligia, Laura va vorbi şi despre perioadele mai negre din viaţa ei. „Am crezut că îmi fuge pământul de sub picioare, şocul a fost foarte mare. Mama a fost diagnosticată cu o formă de cancer!”, dar şi despre lunga serie de atacuri de panică pe care le-a trăit: „Nu ştiam ce se întâmplă cu mine, credeam că-mi pierd minţile!”, a povestit artista.

Despre copilărie, despre relaţia cu soţul său Cosmin, dar şi despre planurile cuplului de a-şi mări familia chiar în acest an, Laura va vorbi duminică, de la 13,00, la „Dincolo de aparenţe”, la Antena Stars.

Laura Ana Cosoi s-a născut pe 2 ianuarie 1982, în oraşul Iaşi. A absolvit Facultatea de Filosofie-Asistenţă Socială, Universitatea "Alexandru Ion Cuza" din Iaşi. A debutat în anul 2002 în televiziune, cu rolul Adinei în serialul “La bloc”, difuzat la Pro TV. În 2005 a jucat în serialul “Fete cu lipici”, tot la Pro TV. În anul 2007, interpretează rolul unei tinere ambiţioase, Mara Soare, în serialul de televiziune “Cu un pas înainte”.

Laura a făcut 12 ani de dans sportiv şi recomandă oricui să se apuce de dans, indiferent de vârstă. În martie 2006, a realizat un pictorial incendiar nud într-o revistă pentru bărbaţi din România.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 3323 ori Ultima modificare Vineri, 13 Ianuarie 2017 20:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.