Lăsați copii cu trei de „i” să vină și la mine!

Lăsați copii cu trei de „i” să vină și la mine!
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Astăzi e ziua aceea în care "i"-ul de la "copii" ne face numai probleme

- Specialiștii în demografia prost înțeleasă spun că, pe 1 iunie, începe vara, prin metoda calendarului.

- Pentru Ciucă, premierul "rotativ" al țării, 1 Iunie este Ziua Copilului, urmând ca ziua de 2 iunie să fie Ziua la doi copii. Încă nu s-a stabilit în Coaliție care-s cei doi prunci, mai ales că sunt și probleme cu grevele astea.

- Din respect pentru viitorul țării, îndrăgitul cantautor de manele Adrian Copilul Minune a declarat pentru o cunoscută revistă de integrame mici: "1 Iunie, se știeee, este ziua copilului la toată lumeaaa! Vă mulțumesc, cât și vă iubesc!"

- Fără să-și dea seama că pandemia și-a dat obștescul sfârșit, iar restricțiile s-au relaxat și ele cum au putut, fostul premier și Superman, Florin Cîțu, a spus, cu emoție infantilă: "Pe 1 iunie, revenim la începutul lunii. E la mintea copilului".

- Potrivit cutumelor istorice, 1 Iunie este și Ziua Pușcăriașilor. Nu întâmplător este sărbătorită la Mititica.

- Pentru că atât îi duce mintea, partidele evaluează ziua de 1 Iunie exclusiv din punct de vedere infantil și în cheie electorală. Pentru partidele românești, Ziua Copilului coincide cu Ziua Răului Cel Mai Mic.

- Traian Băsescu, de 1 Iunie: "Cum, e Ziua Copilului?! Ahaha! O fi făcut el ceva, a zis ceva urât, m-a înjurat? Încă n-am văzut imaginile".

- Cu ocazia acestei emoționante zile, parlamentarul Iulian Bulai și-a mai luat un ponei. Acesta a declarat: "Dacă ești bulai de mic, când vine 1 Iunie, doar te joci. Cu calul".

- Mă tem că pe 1 Iunie este și ziua ortacilor, că prea se prostesc adulții spunând: "E ziua copilului din mine!".

- Ca de obicei, pe 1 Iunie, Klaus Iohannis desenează și mâzgâlește, ca-n vremea copilăriei. Sau, cum zice Bode, "ca atunci când eram copy mici".

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1753 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:38

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.