Protestul din Sutien An Men și înjurăturile de vamă

Protestul din Sutien An Men și înjurăturile de vamă
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

* O polițistă de la Vama Petea a reușit, cu rachiu cu vai, să strângă din șpagă peste 200.000 de euro. Doamna a fost prinsă cu banii în sutien. Mă rog, nu cu toți cei 200.000 de euro în sutien, ci doar cu suma agonisită într-o zi. Ce explicații i-a oferit soției organul legii care a pipăit... aaa... a cercetat-o corporal pe polițista de la vamă?!

- Am fost în excursie cu colegii de serviciu. Ne-a dus în China, ca să vizităm celebra piață în care au fost fugăriți studenții ăia, în anul...

- Mă, lasă vrăjeala și excursul istoric! Cum o cheamă?

- Mirela.

- Bă, tu ești într-o ureche?! Cum o cheamă pe piața aia din China?

- Sutien An Men.

* Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, a spus acu’ vreo 2 zile ca Armata României este, în prezent, „una dintre cele mai respectate armate din NATO”.

Cel mai recent motiv de mândrie este momentul în care armata s-a umplut de respect, grație scufundării unui vehicul amfibiu în Brațul Borcea, în timpul unui exercițiu militar multinațional. Un motiv în plus pentru respectul de care se bucură Armata este faptul că, imediat ce vehiculul s-a scufundat, unul dintre cei direct răspunzători și responsabili cu respectul a reușit să recite, pe de rost, textul Legii lui Arhimede, de parc-ar fi dat BAC-ul săptămâna asta.

* Potrivit tabloidelor, la o petrecere mondenă de anvergură, „Anamaria Prodan s-a transformat în Lady Gaga de România. Vedeta a venit la petrecere... cu dricul”.

Pentru cei cu memoria îndoielnică, fac precizarea că adevărata Lady Gaga a apărut într-un videoclip înveșmântată într-o rochie confecționată din bucăți de carne. Coșmarul doamnei Anamaria Prodan: să fie o fleica-nimeni, fără să se prindă nimeni!

* Guvernul propune o soluție de compromis pentru elevii din anii terminali, în contextul grevei profesorilor. Pentru că la ușă bate „febra examenelor”, mediile elevilor ar putea fi încheiate de către paznicul care, acu’ vreo 2 ani, ne lua temperatura la intrarea în magazin.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 2176 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:36

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.