Te bronzezi, nu te bronzezi, vremea însorită trece

Te bronzezi, nu te bronzezi, vremea însorită trece
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* Luni a fost prima zi a săptămânii.

Vă rog respectuos să-mi treceți cu vederea adevărul rătăcirii mele de început, dar, din păcate, iar am nimerit în farmacia nepotrivită!

Ce voiam să remarc este faptul că, luni, până-n ora 10, premierul rotativ Ciucă, pardon de exprimare, demisionase din fruntea guvernului de vreo 5 ori, ca să nu-și piardă îndemânarea și farmecul. Atât medicii ortopezi, cât și logopezii din București sunt încă rezervați, deși nimeni nu le-a cerut asta.

* Încă nu s-au stins ecourile gestului de aleasă savoare comis de îndrăgitul bucătar Cătălin Scărlătescu, la Vama Veche. Acesta a intrat cu mașina pe plajă, urcând cu mijlocul de locomoție cerebrală la ceea ce se numește „Poarta Sărutului”. Explicabil, pe undeva, pentru că nu se știe când ar mai fi pupat o asemenea ocazie. Poliția Mașinilor De Fițe și Cocălărelilor Estivale îl acuză pe Scărlătescu de rea-voință, deoarece, intrând pe plaja din Vama Veche cu altă mașină decât tradiționalul Bemve, reputatul chef a adus grave prejudicii de imagine. Martorii oculari și ginecologii imaginari acreditați la eveniment spun că pentru Scărlătescu a fost un bun prilej de a face cunoștință cu înjurăturile de vamă.

* Pe vremuri, responsabilii politici cu imaginea și brandul de țară trăiau cu deplina convingere că România este fascinantă. Mereu fascinantă. Nu știu cum și de ce, dar rolul a fost preluat, cumva, de România TV. Pe site-ul acestei televiziuni a apărut un articol fascinant, cu acest titlu mirific: „Află ce probleme a avut Anca Țurcașiu după menopauză!

Înainte de a vă mira sau de a mima indignarea, vă reamintesc că, la România TV, emisiunile de dezbatere metafizică și muzică nepermis de ușoară sunt întrerupte, din când în când, de câte o menopauză publicitară.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 2312 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:36

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.