Ziua de luni, cea mai călduroasă din următorii 120.000 de ani

Ziua de luni, cea mai călduroasă din următorii 120.000 de ani
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

* CFR este, de departe, cea mai haioasă companie din România, mai ales când este ajutată de tabloide. Luni, CFR a anunțat prin vocea celor de la Click.ro, că "DATORITĂ temperaturilor extreme, care au lovit țara noastră în ultimul timp, traficul feroviar urmează să se desfășoare la o viteză redusă".

Așadar, nu "din cauza", ci "datorită"! Abia așteptau ziariștii de la Click.ro să încetinească trenurile CFR, ca să poată urca și ei, din mers, pentru a circula în condiții de vară. De asemenea, "datorită" temperaturilor ridicate, trenurile CFR vor merge așa de molcom, încât familiile celor care călătoresc cu aceste trenuri și-i vor însoți la gară vor putea sta de vorbă cu aceștia, tot din mers, preț de 2-3 stații, în funcție de condiția fizică si de timpul lor liber.

* Cercetătorii, cunoscuți și după porecla academică de "oamenii de știință de la Harvard", susțin că au creat un ser, cu ajutorul căruia procesul de îmbătrânire poate fi oprit și chiar inversat.

Primul care s-a oferit voluntar pentru a testa serul antiîmbătrânire este un instalator în vârstă de 67 de ani din suburbiile unui orășel american. Instalatorul s-a vaccinat cu serul-minune, la chiuveta pe care tocmai o montase, iar, la nici 3 zile după ce și-a făcut booster-ul, familia l-a dat la grădiniță. Unde - ce să vezi?! - montează chiuvete de jucărie!

Vestea că savanții au creat un ser care oprește procesul de îmbătrânire si chiar îl inversează i-a atras atenția până și lui Ion Iliescu. Fostul președinte al României a declarat pentru Radio Itsy-Bitsy că visul său este să-i cheme-n București și pe părinții minerilor din Valea Jiului care au plantat panseluțe în Capitală, în anii '90. Și, de ce nu, să intre și el măcar o dată, călare, în Alba-Iulia, alături de Mihai Viteazul.

* Telespectatorii postului Frigidi24 au putut afla că alaltăieri a fost cea mai călduroasă zi dintre zilele de luni de săptămâna asta. Ca să fie și mai convingătoare, Frigidi24 a titrat, pe burtieră: "Săptămâna aceasta are 120.000 de ani, dar nu puneți la suflet!"

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1783 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:41

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.